|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nesramnost
14.6.2007 10:40:24   
Anonimen

Zihr si vzela najvecji "sraufenciger" kar jih obstaja in popravla predal.. user posted image

no poglej.. kako je tvoj razmisljal..

ko et je pogledu v ucke.. je ugotovu.. da da polek tega.. da ga mas rada.. lahko celo sama popravis predal.. da si tok inovativna.. in brihtna.. da to res ne bo noben problem zate.. user posted image

In prou je mel.. Moski vcasih poskrbimo za napredek.. he he

Kaj pa olje v avtu tud zamenjas? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
14.6.2007 10:46:08   
Anonimen
jao jao kako se znate moski ven vlect user posted image

nope, olja ne...sem pa svoje case na jugiću nonstop dizo pucala lol

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
14.6.2007 10:57:15   
Anonimen
Jah.. tezko je vse v roku nardit.. pol pa ko neki ni narejeno je pa user posted image  v bajti. :)) in nekak se je treba ven zvlect.. :)

Vem kaj si narobe nardila, ko si ga pol leta v ucke gledala.. pa predal se ni bil popravljen..

Nisi ga dovolj odlocno pogledala.. in nisi tko vmes pogledovala k predalu.. in kako naj zdej on ve.. da mislis ravno na predal.. Kup stvari je postimal.. v teh pol leta.. vse okol predala.. samo predala pa pac ni opazu.. Se zgodi! user posted image user posted image

Jugo nima dize! user posted image user posted image  

(sej jo ma... kr mirno kri he he) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
14.6.2007 12:02:48   
iva01
res je nesramen, sam ti si pa butasta da kljub temu da se nesramnosti zavedaš še kr živiš z njim,nič ne okrepaš, jzt bi se kr na hitr takega rešla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.6.2007 13:05:58   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
oblubu je, da z neko punco ne bo več pijačk, ker bil zatrapan več mescov v njo. Letos pa se dogovarja za drink. Spet sm prjazno načela,

Pusti ga, kot drek iz rok. Takoj. Drugače boš celo življenje ta drek držala v roki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.6.2007 13:16:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Nisi ga dovolj odlocno pogledala.. in nisi tko vmes pogledovala k predalu.. in kako naj zdej on ve.. da mislis ravno na predal.. Kup stvari je postimal.. v teh pol leta.. vse okol predala.. samo predala pa pac ni opazu.. Se zgodi! user posted image user posted image

ahaaa...a pol priznas, da niso samo UCKI*, ampak je potrebna tud komunikacija, aa?!

* sej med 2 zenskama bi bili dovolj samo ucki, ampak ker pa moski niste tako intuitivni, se je pa treba POGOVARJAT!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
14.6.2007 14:33:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ahaaa...a pol priznas, da niso samo UCKI*, ampak je potrebna tud komunikacija, aa?!

* sej med 2 zenskama bi bili dovolj samo ucki, ampak ker pa moski niste tako intuitivni, se je pa treba POGOVARJAT!!user posted image

Priznam... vse priznam.. :))) user posted image

vse nam je treba 10 x povedat.. 10 x narisat.. 10 x popoizdit.. pa se ni nic.. user posted image user posted image user posted image

joooojjj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
14.6.2007 14:39:42   
Zahi

Priznam... vse priznam.. :))) user posted image

vse nam je treba 10 x povedat.. 10 x narisat.. 10 x popoizdit.. pa se ni nic.. user posted image user posted image user posted image

joooojjj...

sam.. znamo pa postrvi spečt.. tko, kot ženske nikoli ne bodo.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.6.2007 14:39:54   
Anonimen
Ah ti naši moški....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
14.6.2007 16:00:54   
gojska
Jaz ti lahko rečem samo to

DECI NE MARAJO JAMRANJA.

Zdaj pa sama presodi kako in kaj. To da ga pa moraš pustit zaradi tega se pa ne strinjam. To je glih tako kot da te bi on pustil zaradi  tega ker ti vsake dva dni jočeš.
No boš že sama vidla. Sam ne preveč jamrat, ker to jim gre pa res na živce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.6.2007 16:09:50   
karmy
tako je gojska..babe mormo bit tih pa od njih samo sprejemat jamranja... user posted image user posted image user posted image  in vse kar nas vprašamo mormo reč: da dragi, takoj dragi user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.6.2007 16:22:28   
jade1
Vzemi predal ven in mu ga postavi na mizo pred računalnik. Pol mu bo mende kapnilo kaj bi rada. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.6.2007 16:24:30   
gojska
Karmy

Kdo je pa to reku. Babe mormo in tud smo samo enostavno pametnejše.Če pa jamramo smo pa samo kup problemov

< Sporočilo je popravil gojska -- 14.6.2007 16:25:25 >

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.6.2007 16:38:43   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: gojska

Jaz ti lahko rečem samo to

DECI NE MARAJO JAMRANJA. 

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA.

Zame je dogovor dogovor in me prav malo briga kaj deci marajo ali ne marajo, ce tudi sami ne pazijo na to kaj babe maramo ali ne maramo. Vso pravico imam ugotoviti dejstvo, da nekaj kar je bilo zmenjeno ni narejeno. On pa nima nobene pravice svojo lenobo opravicevat z zenskim jamranjem.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.6.2007 16:41:41   
Anonimen
go Misek, go Misek user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
14.6.2007 17:09:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA. 

Sej deci nikoli ne jamramo.. :))) user posted image user posted image  

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
14.6.2007 17:11:11   
Anonimen

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA. 

ja, logis, ce se pa zenske vedno drzimo dogovorov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
14.6.2007 17:14:23   
Anonimen

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA. 

Uuuu... Kaj da ne jamrate.. Moj za vsako figo jamra.. Tipična podoba ženske user posted image user posted image Da me ne bi kdo resno vzel...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
14.6.2007 17:15:58   
Anonimen

Srecka.. Noo dejva se neki dogovort.. pa da pol sprobamo.. :)) Sam praksa steje.. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 14.6.2007 17:17:41 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
14.6.2007 17:21:31   
Anonimen
ok, vsako prvo soboto v mesecu, nam loh prides avto spucat...od zuni in od znotri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
14.6.2007 17:24:46   
Anonimen
...kar v prevodu pomeni, da bo nas avto usran vsaj se nadaljnega pol leta in na koncu se ga bom mogla sama lotit...user posted image

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 14.6.2007 17:25:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
14.6.2007 17:47:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ok, vsako prvo soboto v mesecu, nam loh prides avto spucat...od zuni in od znotri user posted image

Jaaaaooo... bom popizdu glih kar.. user posted image user posted image  Neki me modem zafrkava.. Aja.. moski ne jamramo.. he he user posted image user posted image

Kako lep soncen dan je in lepo se je z modem igrat.. pa se pol drugih strani ne dela.. krasno! user posted image

Ok.. pridem.. he he.. user posted image  Sam da ne bos presenecena..

Sem ravno vceri oba avta opral.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
14.6.2007 18:04:29   
Anonimen
hehe si me na mojga spomnu...kako pizdi (sori jamra), ko ga comp oz. karkoli v povezavi z njim zajebava...omg...k stara mamca :))

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 14.6.2007 18:06:46 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
14.6.2007 21:18:34   
Misek

Jaz lahko dodam :

BABE NE MARAJO JAMRANJA. 

Si se potolazil? user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?