|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kodranje las
13.6.2007 21:10:13   
Anonimen
A so se še kateri začeli lasje kodrati v nosečnosti?

Ma jaz bom znorela. Prej sem imela lase kot Mona Liza, zdaj pa sem kot birka že. Začeli so se mi že pri 1. nosečnosti, zdaj pa vidim, da se kodranje nadaljuje user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kodranje las
13.6.2007 21:27:42   
BLAŽIKA
ooo a ste malo slikico menjaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo lepo

Ne meni se niso kodrali ampak po resnici prvič slišim za touser posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 22:17:37   
tecka_nosecka
Sicer prvič slišim za tom ampak: JOOOJ, ko bi se še meni.....  

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 1:28:12   
Anonimen
ja, ampak prav nič lepi niso ti kodri. Taki, čisto majhni so, kot če bi imela uno mini trajno. ME skoz frizerka sprašuje, pa kaj a ti res nisi imela trajne? user posted image

A sem potem fenomen?user posted image

(odgovor članu tecka_nosecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kodranje las
14.6.2007 9:33:10   
karatina
Jaz sem to že nekje prebrala, pa poleg tega ogromnega kupa literature, interneta itd. ne morem zagotovo reči, kje user posted image . Sem pa skoraj sigurna da veni od posebnih izdaj revije Mama, kjer so opisovali posamezne spremembe v ženskem telesu med user posted image . Vse te hormonsko pogojene spremembe naj bi izginile v prvih tednih po porodu (kodranje, ravnanje, izpadanje...), tako da brez skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2007 11:01:42   
Anonimen
katarina, verjami, da skodrani ostanejo. user posted image  Vsaj meni souser posted image

(odgovor članu karatina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2007 11:30:11   
jana77
Meni se sicer niso nič skodrali, so se pa moji teti, že dolgo nazaj. Sem pa tudi jaz že večkrat slišala, da nas to lahko doleti v nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2007 13:04:46   
taja83
ojla Paštetov kruh!

ja meni se tud bolj frčkajo. že prej sem imelako si glavo umijem ful frčkov sam zdej pa pravi frizerka da jih mam še več, sam samo zadaj. nimam tistih majhnih tko da je kr kul

(odgovor članu jana77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2007 13:14:46   
ronja
Pa a niso skodrani lasje lepi? Pa še frizure ti ni treba urejatuser posted image Meni so se skodrali v puberteti, prej so bili čisto ravni, zdaj skodrani, pa jih ne menjamuser posted imageuser posted image so lepi in skodrani, ni posebnih razlik... Mogoče zato, ker so bili že prej skodrani;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2007 13:57:15   
Anonimen
Paštetka, nisi edina. Dobrodošla v klubu.

Jaz sem jih celo življenje imela ravne kot špagete, sedaj pa se mi že od začetka nosečnosti kodrajo, ko imam mokre in da dam glavo dol in si jih "gor pomečkam" imam glavo tako, kot da bi si naredila mini trajno. Samo imam precej dolge in ne ostanejo kodri, ker se od teže poravnajo. So pa lasje čisto drugačni, močnejši, zelo so se mu zgostili, meni se zdi kot da niso več moji....Ampak baje da potem po porodu izpadejo in so spet takšni kot so bili...
No, jaz vsaj upam da bodo spet ravni, ker sedaj to ni ne tič ne miš. Niso ne ravni, ne lepo skodrani....da ne govorimo o temu kako čudno mi stojijo. Pa ful hitro rastejo, Jih imam že do sredi hrbta, upam da po porodu ne bo treba strižtuser posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2007 15:47:31   
Anonimen
srček natančno tako kot praviš glede kodrov, ki pa res niso prav nič lepi. Blajk. In na ti še enkrat napišem, meni niso izginili po nosečnosti. SIcer sem po letu dni spet zanosila, vendar vseeno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2007 15:56:42   
ronja
srček, kako niso lepi kodrčki, saj tvoj avatar jih ma tudiuser posted image Mal te moram hecat, no:) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2007 16:05:18   
Anonimen
Uh, ko bi le imela take kot aviat......No, saj če bi jih ena frizerka znala oblikovat bi pa res zgledali točno tako, samo kaj ko imam jaz dve levi in ko si nekaj poskušam naredit se konča s čopomuser posted image user posted image user posted image . Je pa mož navdušen, ker so mu ful všeč skodrani lasjeuser posted image .

Paštetka, pa ne ti mene strašituser posted image user posted image . Pol naj se vsaj pošteno skodrajo, ne pa da ni ne eno in ne drugo, ampak nekaj vmes. Ne miš ne tičuser posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2007 16:11:02   
Anonimen
Paštetka, pa ne ti mene strašit . Pol naj se vsaj pošteno skodrajo, ne pa da ni ne eno in ne drugo, ampak nekaj vmes. Ne miš ne tič .

Ja to jaz tudi pravim. Najraje bi si jih postrigla na kratko. PA mi mož pravi, da niti slučajno, ker sem mu tako lepa. Jaz pa zgubljam živce. In zdaj sem še naredila napako, da sem si spredaj porezala, prej sem imela tudi spredaj dolge, in se mi ti gor frkočejo in vtran in sem kot ena .... koza. PA tudi, če jih pofenam dol , so čez par minut...gor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2007 20:02:38   
lunca2
Meni se lasje nič ne kodrajo. user posted image Sej če so lepi in rahli kodri je lepo.

Men so se kodrali samo po kemoterapiji ampak sm bla kot ovčka. user posted image Pol po drugem zdravljenju pa so bili zopet ravni. user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.6.2007 7:38:53   
Anonimen
Jaz sem imela ravne, pa so se mi v nosečnosti skodrali. Na srečo so mi tudi ostali. Zdej pa rabim zgleda še eno nosečnost, do popolnih drobnih kodrčkovuser posted image ! Ma ta nosečnost je krasna stvar, najboljša lepotna operacija! Pa da ne pozabim, ful lepi in veliki joški so mi ostali!

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.6.2007 8:09:44   
ronja
Britt, madona, a joški tudi ostanejo???user posted image no, saj verjetno se ne bi nihče pritoževal... Me zanima, kako bojo zgledali brez trebuhauser posted image

Meni je tudi všeč, da so se mi v puberteti skodrali, bolj paše na karakteruser posted image

srček, moj user posted image ima pa na splošno rad kratke lase (na sebi in na puncah), ampak se je vseeno zatrapal vame, ki sem bolj podobna tvojemu aviatu kot kaki kratkolasi zadevi... Sem se sicer 1x postrigla, sem rekla, da je to treba izkoristit, ker si malo fantov želi met pucno s kratkimi lasmi...

Samo mi ni blo všeč, moji lasje so čisto preživi, šele pol metra dolžine jih za silo umiri, da ne zgledam ko tofsiuser posted image Tak da sem se 2x postrigla, potem se mi pa ni več dalo s frizerji ubadat, ker sem prišla do teorije, da so frizerji zato, ker pač nič drugega ne znajo in da obstaja razlog zatouser posted image mal heca, ampak res sem mela samo eno željo: da naj bo frizura praktična, da se ne mislim vsak dan urejat... Pa mi je nobena ni izpolnila, potem sem pa obupala, hehe.

Zdaj sem se mislila spet postrišt, potem sem pa videla, kako so mali user posted image navdušeni nad mojimi lasmi in sem si rekla, pa to je perfektna igrača, ves čas jo imaš sabo, pa še relativno čista je in seveda zastonj... in se ne bom postrigla, prav zaradi user posted image ne, heheuser posted image . Fantu so zdaj itak všeč ti moji lasje, ne vem, kako to, ampak noče, da se postrižemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.6.2007 10:47:43   
Anonimen
Ronja, mogoče pa noče da se postrižeš, ker iz izkušenj ve da takrat zgledaš kot Tofsiuser posted image user posted image user posted image .

Sicer je pa moj nor na črnolaske, jaz pa blonduser posted image . Pa sem se enkrat res pobarvala na črno, prvi dan je bil čisto nor, pol pa mi je rekel, da mi res ne pašejo in da sem boljša blond. Lahko bi ga zadavla, ker sem se pobarvala seveda z trajno barvo, kako pa je črno barvo iz las spravljat pa si lahko predstavljate......sedaj sem že veliko let blond (sem bla še rdeča, rjava, vijola, črna.....) in ne menjam več, ker se tako najbolje počutim.

Drugače bi se pa tudi najraje postrigla, samo vem da bi mi naslednji trenutek blo žal in bi vsak dan user posted image  zaradi tega. Ker sem tudi že to norijo naredila in pol spet tri leta čakala, da so zrasli vsaj do lopatic. Na vsak način pa bi rada, da bi bili do sredi hrbta, pa mi vedno za 10 cm zmanjka, ker se prej scufajo in uničijo in je treba špice rezat. Zadovoljne pa itak nikoli nismouser posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?