voziček Baby Welt (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

sonchek -> voziček Baby Welt (13.6.2007 19:13:23)

Ojla...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171673
[image]http://images.baby-center.si/05/0031/0003/imgArticle_171673.jpg[/image]
Nikjer nisem še zasledila teme o tem vozičku..
Kaj ve mislite?
Ali ga katera ima...
meni je sicer zelo všeč, vseeno me pa zanimajo slabe in dobre strani...
...sicer smo zaenkrat šele pri gledanju in ko imam že glih čas...me resnično zanima vaše mnenje...
Hvala in lep večer še naprej..
papa

mišk -> RE: voziček Baby Welt (13.6.2007 19:19:27)

To je ta, ki je v Baby centru sedaj v akcuji, a ne?
Glih dans sem ga šla tko mal v živo gledat, pa bi mi bil všeč, če ne bi malo pred tem videla tud enega trikolesnika od Baby comtort-neki v zvezi s treking model.
No proti temu se mi zdi zelo bogi. Drgač pa sam športen del se mi dopade, tista košara pa je tko cenena.
To je samo moje mnenje, ki je čist subjektivno in prave ocene ti ne morem dat, ker ga nimam doma in tud nikogar ne poznam,ki bi ga imel. Mislim pa, da se ga trenutno kar splača kupit (75.000 sit s košaro vred)

Caarmen -> RE: voziček Baby Welt (13.6.2007 20:01:13)

Tudi sama sem ta voziček imela v ožjem izboru, vendar ko se zloži je zelo velik - dolg. To pa pri meni ni prišlo v upoštev...

manca79 -> RE: voziček Baby Welt (13.6.2007 20:32:04)

Jaz ga imam in se mi zdi super. V košari lahko kombiniraš (notri je kao ena vreča še, v katero otroka tudi lahko zapneš). Se mi zdaleč ne zdi ceneno. Mi bomo imeli otroka pozimi in je tam super zaprt.
Lahko se razstavi, je vodljiv. Nimam pripomb.

bugaboo -> RE: voziček Baby Welt (13.6.2007 20:45:27)

Mi ga prodajamo,če katero zanima naj piše na ZS

tajtaja -> RE: voziček Baby Welt (13.6.2007 22:03:00)

Mi ga mamo, samo širši model-za dvojčke.
Je pa super in sem zelo zadovoljna, z prejšnjim starejšim modelom pa nisem bila in sem ga reklamirala tako dolgo, da so mi priznali rekl. in vrnili denar, pa sem si kupila tega

Stran: [1]