itata -> RE: kaj če si fant "premisli"? (14.6.2007 8:32:45)
|
ja, kaj naj rečem. nismo vsi tako popolni. pa ni nam vsem damo, da zgradimo hišo, vse zrihtamo s partnerjem, se poročimo pa imamo potem še idealna 2 skodrana otročička in zlatega prinašalca! pa ne potrebujem denarja verjemi. mislim, da mi z več kot 2200 eur bruto plače ne bi nobena sociala denarja dajala in ga tudi ne potrebujem. sem lastnica polovice hiše, druge polovice starši. vse sem sama sfinancirala in opremila, zato se sigurno ne mislim tožarit okol ničesar. sem se spustila v riziko, da lahko imam otroka, ker si otroke pač želim, ampak sem prej poskrbela, da ga bom lahko sama preživela, če bo treba. in sem šla v posteljo zato ker sem resno mislila in ne zato, da bi lahko kasneje koga izsiljevala. lahko bi gledal tudi z druge strani. mogoče je bilo pa meni obljubljeno, da bo on pri sebi zadeve porihtal in se preselil k meni pa jih ni. in jih mogoče nikoli ne bo. a potem predlagaš, da pač skenslam vse in čakam na naslednjo "idealno" priložnost, pa tudi takrat ne bom vedela a bo moški ostal, umrl ali šel kam drugam. še sreča, da nisem taka oseba, da bi gledala stvari iz tako negativnega stališča!
|
|
|
|