Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 10:14:58
|
|
|
|
tina.nika
|
Ej človek bi jih iz hlač stresu:hudicek::( Sej sploh delodajalec nič ne plača ko si na porodniški, razen regresa? To je lahko samo dec reku.!:hudicek:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 10:15:00
|
|
|
|
mammika
|
Ja se odgaja in vedno več bo tega,čeprav vsi zatrjujejo ,da pri njeh se pa to že be dogaja.Mislim groza res...... :grrr::grrr:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 10:19:04
|
|
|
|
Anonimen
|
eJJ Miša.takim gre samo za kopičit denar,za drugo jih ne briga:grrr::grrr::grrr:Bolj ko imajo polne žepe bolj so srečni.Saj je meni tudi glavna sestra bolnišnice ob vrnitvi iz porodniške za dobrodošlico izjavila:"da si ne bi nikoli več dovolili privoščit porodniškega dopusta!":grrr:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 10:26:35
|
|
|
|
kimi
|
moški:grrr::grrr::grrr:nekateri so pa res pametni
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 10:39:08
|
|
|
|
ZARA
|
oj misa1... ma ja... verjetn je pozabu da je njega tud zenska rodila,al ga je kdo drug :zmeden2:??????? Bedno... jav se kej!!! paapaa:rozica:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 10:44:07
|
|
|
|
anaj
|
Jaz sem vedno šokirana, ko slišim kaj takwga. Kolegica se zaradi tega boji zanositi. pa tako si želi otroka.:zmeden2::((:duda:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 14:00:02
|
|
|
|
ninca
|
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 14:00:30
|
|
|
|
ladeja76
|
Res ni vredno besed!:((:((:((
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 14:06:22
|
|
|
|
KatjaP
|
Bom delila še svojo izkušnjo. Zaposelna sem bila za določen čas, z možnostjo podajšanja. Med tem časom sem zanosila, podjetje pa se je razširilo na 7 dodatnih zaposlenih. Šefu sem povedala 1 teden pred iztekom pogodbe, da sem noseča (nosečnost je prišla nepričakovano niti planirala je nisva, ampak je bila pa zaželjena). In mi je šef rekel, da mu ne bom strošek v podjetju zaradi moje porodniške, tako da sem v enem dnevu predala svoje zadolžitve, pospravila in šla.
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 14:08:41
|
|
|
|
Anonimen
|
KatjaP to je za prijavit ali pa za dat v javnost:(:grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 14:30:19
|
|
|
|
miša1
|
Se strinjam z nevo6.:bravo: Saj so ti anonimni telefoni za začetek.
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 14:45:07
|
|
|
|
Annny
|
Kako žalostna je realnost, kajne...naj potem ne govorijo o nizki rodnosti Slovenk..:grrr:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 15:20:58
|
|
|
|
SANDY
|
Ej, tud jest sm slišala prek enega sodelovca, da je en o men za mojim hrbtom govoru, da kako lahko delam po sedem ur-bom začela s 1.11. Da on je mel tud otroke pa niso tako delal.. Mene razpizdi sam ta zahrbtnost!!! :sloncek: važn da je vikend-da bom celo 3 dni zej doma :bravo:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 15:28:51
|
|
|
|
Alexandra
|
Jah Sandy, saj veš kaki so tile deci, s katerimi delaš. Sami zahrbtneži, noben nima tok j... da bi ti u fris povedu kaj ga moti. Pa saj po zakonu delaš 8 ur, saj si s tem ti prikrajšana, če delaš krajši delovni čas. Mah tale nevoščljivost. :grrr:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 15:56:57
|
|
|
|
Urša
|
:hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 16:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sandy hejj...tudi Katja ima skrajšan delavni čas,pa jo tako po zobih vlčejo,pa ne samo moški kolektiv ampak ženske,ki so same matere,pa takrat ko so one rodile še ni bilo teka zakona in so" fouš".Tisti dan,ko je sporočila šefu da bo najbrž ostala v bolnici z bolnim otrokom,je bil ves šokiran:"kaj pa vam je potrebno z otrokom v bolnici ostat,kdo bo pa delal namesto vas?":grrr:
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 16:46:37
|
|
|
|
ronja5
|
OJLA! Za bruhat! Zanima pa me kako je s tem skrajšanim delovnim časom? Ali lahko sam izbiraš? Lahko delaš recimo samo 4 oz. 6 ur? Kako dolgo? LP! :rozica::rozica::rozica: Ronja
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 17:26:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ronja:)-:morje: kokr sem razumela izbiraš od 4 ure naprej,torej najmanj lahko delaš 4 urni delavnik,velja do otrokovega 3 leta.Ko dopolni tri leta začneš delat polni delavnik.No če sem kaj pozabila ali narobe napisala me bo že kakšna popravila,papa
|
|
|
|
Zelo sem bila šokirana ... 29.10.2004 19:47:34
|
|
|
|
SANDY
|
Ronja-delaš lahko po 4 5 6 ali 7 ur. Kakor ti je želja! Samo povedat moraš šefu, po ti pa morajo novo pogodbo dat. Alexandra-a je pri vas tud tako?? Mislim, pa kaj imaš tukaj sploh bit fouš-namest da bi bili eni veseli da jim še prej spokam izpred oči hehe ;) Jest bom za svojo rt poskrbela, za ostalo me pa ne zanima. Pa bkravo Katja da se je tako odločla!!! :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?