karin412 -> RE: Oblačila (20.6.2007 7:56:35)
|
Jaz bom tudi avgusta rodila. Nisem dosti kupovala - bodije z dolgimi št. 62, 4 tanke komplete oz. tanke pajace imam 56, bodi št. 56 samo eden, ostale 62 (5 komadov). Če mi bo kaj manjkalo, bo pa šel mož kupit. Je pa res vse odvisno od firme, znamke. Moji ta prvi je bila 56 prav en mesec, pa se je rodila 2 tedna prej, pri 50 cm. Po enem mesecu sem jo oblačila že v 62 - upoštevati moraš še široko povijanje, zato so bili prav bodiji 62. Druga stvar pa je, da bo hitro jesen, in bo št. 62 še kar nekaj časa nosila - če bodo pajaci iz tankega bombaža je brez veze, ker bo že moral imeti bolj debel pajac. Zdaj pa itak ne prodajajo debelih pajacev, ker je poletje. Nogavičke lahko kupiš ta majhne številke, ker jih potem lahko oblečeš pod pajac. Kapico pa tudi št. 56, vsaj eno. Svetovala bi ti tudi, da čim več kupiš na preklop ali da se zapenja spredaj, da ne tlačiš čez glavo. Bolj je praktično, ker se dojenčki ne oblačijo radi. Po navadi pa jih je treba kar naprej preoblačiti - bodi ti mimogrede polula, ko ga slačiš, še posebej fantki... moja punčka je tudi lulala med previjanjem... potem pa spet vse preobleč.
|
|
|
|