Vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lana 5 -> Vprašanje (29.10.2004 11:47:25)

:miska: Jesa:miska:

ti kar lepo zavi v lekarno, saj bomo me držale pestke zate!!!!!:miska::angel::miska::angel::miska::angel::pujs::angel::pujs::angel:

Potem pa sporoc rezultat.

Neža81 -> Vprašanje (29.10.2004 11:52:37)

Mene pa je moj lubi danes ponoči tak fejst ganil. Ni mogel spati, pa me tudi ni hotel zbuditi in se je z mojimi kravžlastimi lasmi igral.... pol sem se pa zbudla in me je vprašal:" Neža, ka že veš če boš mamica!"

Tak mi je blo hudo, pa čeprav je to najin komaj drugi poskus in se še za ta mesec nena ve. Tak me je zbodlo v trebuhu, ker vem, da si tudi on zelooooo želi :duda:. Upam, da ta mesec rata in da mu bom že naslednji teden lahko povedala, da bo ati. :(:(:(

Lp, Neža

pupika -> Vprašanje (29.10.2004 12:24:34)

Ja zgleda da njega tudi tako matra kot tebe Neža81.

Midva z mojim sva v zadnjo skupaj delala test. On drži CB pokonci in čaka da se naredi tista črtica, potem je pa rekel, jutri še enga kupi. Mu je full dobro delat teste. Sam sem mu pa vidla na obrazu kako je bil razočaran.

Neža sej bo boš videla.

pupika -> Vprašanje (29.10.2004 13:21:12)

Boga Ina, ko vsaj to kar si dobila ni prava M in da boš le zagledala :modri::roza:. Boljše je da narediš test in boš potem veliko bolj mirna, ne glede na to kakšni rezultati bodo.
Če a ne bo :modri::roza:, pa veš kako pravijo, v 3 gre rado, tako da, če sedaj nisi, boš pa naslednji mesec.

Evo Ina enga :pujs: za tvojo srečo in eno:rozica: za tvojo pikico.

LP

pi -> Vprašanje (29.10.2004 13:23:52)

Punce povejte kdaj boste delale teste ?

pupika -> Vprašanje (29.10.2004 13:33:00)

Če v nedeljo ne dobim M, bom verjetno v ponedeljek zjutraj ali pa v torek zjutraj.
Kaj pa ti pi? Neža pa tudi mislim da je pravila da bo v nedeljo naredila test.

Veliko sreče in da bomo vse srečke :nosecka:

pi -> Vprašanje (29.10.2004 13:40:43)

Jaz bom delala test jutri zjutraj, saj več ne morem zdržat. M bi morala dobiti jutri, če mi ne bo zamujala. Vedno sem jo imela na 28 dni, prejšnji mesec pa mi je prvič v življenju zamujala 8 dni, že sem bila 100% da sem noseča potem pa je pritekla :((.
Če že mora priti sem raje da pride točno ali pa prej, kot pa da zamuja in daje lažno upanje in potem večje razočaranje. Vam jutri sporočim kaj bo pokazal test. Držite pesti da bosta :modri:.

pupika -> Vprašanje (29.10.2004 13:56:09)

Evo jaz že sedaj držim pestke pi:miska:

Jutri zjutraj se bom pa spomnila na vas, in vam bom zaželela tiste :modri::roza:.
Škoda ker bom zvedela šele v torek, ko pridem v službo.

Želim vam lep vikend
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Abby -> Vprašanje (29.10.2004 14:30:41)

Če seksaš vsak drugi dan, imaš čisto dovolj možnosti. Spermiji ostanejo še kar lep čas notri in čakajo na pravi trenutek. Zdi se mi, da zdržijo cca 2 dni, medtem ko je jajčece pri močeh samo par ur. Tako da imaš boljše možnosti, če seksaš pred trenutkom ovulacije.
Če si torej ovulirala 20., seksala pa 19., ne bi smelo biti panike.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]