Anonimen -> RE: Dekliščina - naloge (13.6.2007 16:28:05)
|
no tako...meni so moje punce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] najprej pripravile šlogarco. Prišla je gospa , ki je nisem poznala oblešena v ciganko, s kroglo in mi je šlogala. Seveda, so se najprej pozanimale pri mojih kakšno je bilo moje otroštvo, pa mladost...V glavnem začela je kao šlogat pretelost...bila s i tak pa tak otrok, pa kakšno vragolijo je omenila...potem je govorila o sedanjosti, da mislim stopit na novo pot (ja zakon ne), pa prihodnost. Potem pa so mi pripravile "paket" življenja. Noter je bilo cca. 15 manjših paketkov...in vsakega je spremljal komentar "voditeljice. npr. paket št.1 , noter je bilo razpelo namočeno v med, voditeljica je rekla : ODPRI PAKETEK, ODSTRANI EMBALAŽO in poliži dol med....no tako, na poti na katero stopaš je podobno, ko poližeš med , ostane križ. paket št. 3 , košarica z orehi in "nutcraskerjem", na vsakem orehu je pisalo problem 1, težava 2...voditeljica je rekla: Želimo ti, da bi kot zdaj te orehe trla probleme v življenju... paket 10, Komentar: seveda ker boš žena boš morala opravljati zakonske dolžnosti, če si preutrujena, sitna ali se ti enostavno ne da...posluži se paketa št. 10 - noter je bil kozarec in 1 aspirin in maska za čez oči...potem se je nadeljeval komentar Ampak paketa št. 10 ne uporabljaj prepogosto, ker če ne te čaka presenečenje skrito v paketuz št 11 (noter so bili rogovi in kovček, gor je bil napisan naslov pri starših.. MA TEGA JE BILO FUL IN FUL LEPO...
|
|
|
|