|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Garažna hiša
29.10.2004 8:34:51   
Lenny
Punce, ne se bat...ne bom navsezgodaj pred :kava: kritizirala parkiranja v Mariboru :)-
Gre za igračko. Dedi bi našemu mulčku rad kupil garažno hišo in zdaj me sprašuje, katero naj kupi, jaz pa ... :zmeden: :ups: :zmeden: :ups:
Po malem sem računala, da bo to stvar naredil moj oče iz lesa, ampak drugi dedi je odločen, da bo k hiši prišlo nekaj iz trgovine.
A ima katera praktične izkušnje? Avtomobilčki se nabirajo in za zdaj "spijo" na knjižnih policah :)-
Torej, mamice z izkušnjami na področju avto-garaž: na pomoč meni in našemu dedku! :)
Pa lep petek!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
29.10.2004 9:13:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Garažna hiša
29.10.2004 10:22:03   
Anonimen
Ja, tudi našemu se zdijo tisti ključki bolj za mamico, da odklepa in zaklepa vratca. Sicer pa so garaže pri nas raznorazne kartonaste škatle, ki se odprejo na koncu, najpogosteje emnalaća od samih avtomobilov.

Lenny, ti verjetno misliš tiste garažne hiše, ki so v nadstropjih in jih povezujejo ovinkaste ceste. Mi smo eno kupili v Toysu, kar najcenejšo, ker je bila v akciji, in je v bistvu avtopralnica, ki ima v sredini dvigalo za avto, okoli pa vijugasto cesto. V posodice se da voda, ki pa je seveda ne damo, mogoče jo bomo pozneje, če bo stvar še cela. Splača se kupit od Ultraweels ali nekaj takega, ker je veliko avtomobilčkov tudi drugih firm, ki vozijo po tej stezi.

Po navadi je namreč ta problem pri teh cestah, da po njih lahko vozijo samo avtomobilčki, ki se jih kupi zraven. Imajo že vakšno vdolbino ali izboklino ali kakšno drugo finto, da drugi ne morejo voziti. Že nekaj časa iščem poceni plastično cesto, po kateri bi lahko vozili vsi avtomobilčki, da bi imela nekaj ovinkov in nekaj klancev in pika. Zaenkrat je še nisem našla. Vse je ful drago, pri nas pa se je že večkrat izkazalo, da so tiste najcenejše igrače potem najbolj uporabne.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Garažna hiša
29.10.2004 11:19:46   
Lenny
O, Splišni, si pomagala. Vidim, da imava podobne probleme :) Meni je prav žal, da v.d. tast vztraja, da mora mali imeti kupljeno garažo. Po moje bi bilo veliko več veselja, če bi jo z dedijem skupaj ustvarjala v delavnici :( Zdaj se mi je ravno posvetila ena lučka :hudicek: , bom rekla, da takih univerzalnih ni, mogoče si pa premisli :hudicek:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Garažna hiša
29.10.2004 12:01:24   
Donja
http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtBrowseCatalog-Start?CategoryName=phase_1&Entry=nlpopup

Bolj na spodnjem delu strani je ena cesta

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Garažna hiša
29.10.2004 12:06:44   
Lenny
Jah, pa ne samo cesta ... še spalna vreča bi nam prav prišla, pa ....
Ojoj, zdaj imam pa lušte v Lipnico it! A so te stvari zagotovo v trgovini na razpolago ali pa se je boljše prej pozanimati, če niso razprodane? Pri Eduscho še nismo kupovali, slišala in brala pa sem že, da imajo večkrat ugodne ponudbe.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Garažna hiša
29.10.2004 12:11:13   
Donja
Jaz še nikoli nisem prej klicala, pa sem vedno dobila to kar sem želela, pa še kaj zraven. Je pa tudi v Seizberg centru.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Garažna hiša
29.10.2004 12:11:59   
Donja
Aja, pa ko boš not vstopila, da se ne prestrašiš, najprej je kot lokal za kavo in na koncu imajo te artikle.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Garažna hiša
29.10.2004 12:15:10   
Lenny
Hvala ti! :rozica:
Sem se hitro pohvalila ob :kava: , kaj novega sem izvedela, pa smo se ženske že začele organizirati. Kot kaže, nas bo babnic za en avto, pa se drug teden peljemo na sever .... :)-

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Garažna hiša
29.10.2004 12:35:40   
Donja
He he fino. Želim prijeten izlet in nakupovanje. Pa dosti zapravite :)- . Bom nehala, da ne bova kregani. Hvala za :rozica: in tudi tebi :rozica:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Garažna hiša
29.10.2004 14:06:06   
Anonimen
Joj, ali lahko še meni povesta, kje je ta trgovina? Prosim!

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Garažna hiša
2.11.2004 8:56:48   
Lenny
Splišni, z zamudo ampak vseeno ...
Trgovina je v centru avstrijske Lipnice, baje se je ne da zgrešiti, ker je na glavnem trgu.
Lp

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?