Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

vesnaRR -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 0:00:22)

Ker se je nabralo veliko sporočil (hvala punce) se premikamo višje. tukaj je link http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=20404&msg=159669&idk=101 če vas zanima dosedanje debatiranje.

Še vedno pišemo 'pravilnik komuniciranja'. Prosim za čimveč predlogov in komentarjev.

Tole je zaenkrat nastalo:
- na forumih lahko sodeluje vsak, bodisi z vprašanjem, odgovorom, mnenjem, komentarjem, informacijo, predlogom,...
- uporaba grdih besed ni zaželena
- pogovore dveh oseb ne opravljajte na forumu, ampak preko 'privat sporočil'
- mali oglasi in dogodki spadajo v za to namenjene rubrike
- osebno obračunavanje ne sodi na forum
- čvekanje spada v čvekalnico (seveda ko bo narejena), do takrat velja pravilo čimmanj odprtih tem
- naslov teme naj bo jasen, naj nakazuje problem
- v kolikor naletite na neprimerno obnašanje, se vzdržite komentarja in obvestite nas – na mail info@ringaraja.net, ali pošljite osebno sporočilo na JakaRR, AlešRR ali VesnaRR
- ker nismo sposobni brati misli, smo vam na voljo in veseli komentarjev, predlogov, problemov, napak ...
- sporočila naj bodo jasno napisana, izogibajmo se preveč narečnim izrazom, ker se sicer med seboj ne razumemo
- diskriminacija na račun rase, nacionalne, verske in politične pripadnosti ter spolne naravnanosti je prepovedana in bo brisana
- teme se ponavljajo, uporabljajte iskalnik
- izogibajte se vpisovanju tem na več forumov hkrati
- pisanje z velikimi tiskanimi črkami pomeni KRIČANJE
- moderator bo po svoji presoji vsako neprimerno temo zbrisal

Torej z idejami na plan!

Lp, Vesna

Anonimen -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 10:30:46)

Mogoče bi lahko uvedli še opomine v smislu, da moderator vsako, ki se ne drži pravil oziroma se "grdo obnaša", javno opomni, več opominov pa lahko pomeni izključitev (izbris) iz foruma.

vesnaRR -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 10:40:35)

Se pravi:
- moderator.... zbrisal, avtorja opomnil in v kolikor se bodo kršitve nadaljevale avtorja tudi izključil

Anonimen -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 14:12:31)

:bravo:Ohoj Vesna nadaljujmo:se strinjam z zgoraj navedenim,saj je dobro da se zaščitimo pred takimi motečimi vpadi,kot so se dogajali pred dnevi.

puncica -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 14:20:19)

kako boste avtorja izključl?:zmeden: zato je pa ja potrebna registracija?

Anonimen -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 14:25:10)

Puncica jaz tako in tako ne kapiram nič in me je že sram spraševat,vem pa da bodo naši eksperti vse strokovno izpeljali.Oni že vejo,kako se streže tej stvari kajne?:)-:ups::ups:

Anonimen -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 15:15:06)

-Čestitke za RD in zobke itd. pišite na forum Srečanja, dogodki

lp,:fis:

Pupica -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 16:28:23)

hm...priznam da sem le ene 2 krat opla forum srčanja, dogodki:zmeden:
Zdej bo pa stvar zakomplicirana.a ne bi raje še en forum na emo čestitk odpli(RD,zobki,meseci, koraki, dosežki naših:duda:):zmeden:
samo mnenje:muca:

willma -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 19:58:14)

Ola,
sedaj pa si še izmislimo, kako prepričati uporabnike, da se držijo pravilnika:zmeden2:

Moja ideja: nekoga bi "žrtvovali", da bi vsaj za en določen čas vztrajno (javno) opominjal na kršitev pravilnika. To pomeni, ko se opazi kršitev, se kršitelja javno opozori in se mu citira dotični del pravilnika.

Ideja pač.

lp
willma:sloncek:

puncica -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 20:31:47)

Tud jaz sem razmišljala, da je verjetno vse skup brez veze in kako ljudi prisilit da se držijo pravil, ker jih verjetno večina ne bo niti prebrala :zmeden:

vesnaRR -> Sestavljamo pravilnik komuniciranja II. del (29.10.2004 22:21:10)

Puncica: forum se bo prej ali slej zaprl. Do takrat pa bomo težavne neprijavljene opominjali, jih brisali, in bili bolj trmasti kot oni;)

Ribica: Vprašanje kako bi se to obneslo. Še vedno bi se prikazovali na zadnjih 30 debat, poleg tega pa je najbolj smiselno voščit na 'domujočem' forumu. Imam pa že eno idejo kako to rešit, jo moram samo še malo prespat

Wilma: tole pa že udejanjam. Za to bomo skrbeli izključno mi trije (jaz, Jaka in Aleš) oz. večinoma jaz. Nikakor pa se ne smejo uporabniki v to vtikat, se bo povzročila samo vojna. Edino kar lahko naredijo je, da me privat opozorijo. Itak da pričakujem, da se me na kaj tudi opozori, če bi mogla prebrat vsa sporočila, ki jih napišete dnevno......

Puncica: bomo skušali naredit tako, da jih bodo prebrali. Če ne drugega bom ljudem vztrajno link porivala pod nos. Ni vrag da jih bodo enkrat le prebrali:)- Zato pa mi jih pomagajte naredit čimbolj razumljive in vsebinsko popolne:)

Stran: [1]