Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: s kemičnim svinčnikom po vratih 13.6.2007 7:46:50
|
|
|
|
tanikaa
|
Zamenjaj vrata ali pa jih prebarvaj.
|
|
RE: s kemičnim svinčnikom po vratih 13.6.2007 7:48:58
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zamenjaj vrata ali pa jih prebarvaj. SE strinjam. PRedvsem pa za v bodoče...za takšne stvari obstajajo table, risalni papir....
|
|
RE: s kemičnim svinčnikom po vratih 13.6.2007 7:52:02
|
|
|
|
modrooka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zamenjaj vrata ali pa jih prebarvaj. SE strinjam. PRedvsem pa za v bodoče...za takšne stvari obstajajo table, risalni papir.... Barvo že imamo. Upala pa sem, da bo kdo vedel za kakšno bolj enostavno rešitev. Drugače pa jaz vem, da obstajajo table, papir ipd. zadeve, le naša ta mala kake pol leta nazaj žal ni vedela ... In jih je porisala zelo po tiho in naskrivaj ...
|
|
RE: s kemičnim svinčnikom po vratih 13.6.2007 7:55:38
|
|
|
|
tanikaa
|
Vem kako je to. Samo jaz sem mela srečo, pa je moj mulc popisal steno na hodniku z navadnim svinčnikom. Sem mu dala v roke radirko in je pač radiral. In si za vse večne čase zapomnil, da stena ni za pisanje in da tisti papirji, ki jih je mel na pisalni mizi služijo risanju.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2007 8:29:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: s kemičnim svinčnikom po vratih 13.6.2007 8:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
a s kakim nitro razredčilom pa ne gre?
|
|
|
|
RE: s kemičnim svinčnikom po vratih 13.6.2007 8:38:07
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Poskusiš lahko še z white spirt-om. Z razrečilom boš pa najbrž barvo z vrat spravila dol.
|
|
|
|
RE: s kemičnim svinčnikom po vratih 14.6.2007 7:24:56
|
|
|
|
modrooka
|
Nalin, kje se pa to kupi? Včeraj sem spraševala v Merkurju, pa noben ni vedel, kaj naj bi to bilo.
|
|
RE: s kemičnim svinčnikom po vratih 16.6.2007 0:01:13
|
|
|
|
tanara
|
V merkatorju, šparu..., tam kjer so čistila. Mislim da piše odstranjevalec maščobe, jest z njim razturam po kuhinji. Ampak bodi pazljiva z njim, zna spravit tudi barvo dol z vrat. Kaj pa če bi poizkusila s kakšnimi čistili za madeže? Takšnimi prav za kulije, sj veš v tistih zelenih škatlicah?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2007 17:09:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: s kemičnim svinčnikom po vratih 18.6.2007 13:35:58
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ja v mercatorju imaš sicer za tkanino posebno malo flaško za odstranjevanje kulijev. Jaz takšne packarije kar z vlažilnim robčkom odstranim, pa je do sedaj še vedno vse šlo . Verjetno imam srečo.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.