Allia -> RE: Češnje in alergija (15.6.2007 7:01:46)
|
Včeraj sva bili pri zdravniku. Spet je imela malo več pikic.Sklepam, da zaradi tune-Rio mare, ampak zanimivo, da je pojedla le en majhnen košček.Zdravnica mi je rekla, da češnje niso alergene in ne verjame, da bi bilo zaradi češenj, še bolj če jih ni sama jedla;dojenje.Možno pa da so morske ribe,...Skratka. So pa takšne pikice znak alergije (so kot koprivnica in ima jih predvsem po rokah in nogah, čeprav le po eno, dve, tri, ki nato izginejo in se pojavi kje dugje nova). Ni naju dala na dieto, ker je rekla, da je teh pikic malo, če pa bi se pojavilo naenkrat full pikic, nama je dala sirup in pa it morava spet k zdravniku.Izogibati pa se morava vsem E-jem,pa umetnim barvilom, ker to tudi povzroča alergijo.Je rekla, da četudi prej ni bila alergična npr. na čokolino, lahko postane v momentu in zato se moram takim stvarem izogibat, čez kakšen mesec pa ji spet ponudit in potem gledat kaj bi bilo to kar ji povzroča alergijo.Aja, frucvergi pa so full slabi (ogromno E-jev) in povzročajo alergijo.Sem se spomnila, da sem ji jih dala prejšnji teden, tko da je lahk krivo tudi to.Aja, pa ne smeva vegete in jušne kocke. Problem je zdaj v tem, da ne vem kaj naj ji ponudim za jest.Čokolino in jogurti s sadjem je bilo edino kar mi je sploh rada jedla, razen kruha in hrenovke. Noče mi jesti sadja, navadne skute, zelenjavnih juhic oz.juhic nasploh,...s sadjem sem poskusila že vse finte.Res mi poje malo, pa še to bi jedla le skutke.
|
|
|
|