Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: angina - kdaj spet ven? 12.6.2007 16:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ponavadi počakala ene dva,tri dni in če ni bilo nič vročine sva šle potem že malo ven. Koliko časa pa že jesta antibiotik?
|
|
|
|
RE: angina - kdaj spet ven? 12.6.2007 20:30:12
|
|
|
|
živa
|
Naš (16-mesečnik) je v ponedeljek zbolel, v torek imel še malo vorčine, v sredo bil brez in v četrtek sva šla z vozičkom na sprehod, ker je bil zaradi dolgača neznosen. Lp, živa
|
|
|
|
RE: angina - kdaj spet ven? 12.6.2007 22:17:09
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
ene dva dni počakaj da mu antibiotik prime, pa da seveda nima vročine potem pa že lahko gresta ven seveda če bo otroku sploh do tega.
|
|
RE: angina - kdaj spet ven? 13.6.2007 7:12:03
|
|
|
|
mika
|
moja je imela dva dni vročino, včeraj me je kljub vročini prosila da bi šla ven, pa seveda nisva šli. ima pa vneto grlo in ušesa. sedaj še spi, vročine nima in ne vem al bi šli al ne. vajena je, da je skor cel dan zunaj, ker je notri nemogoča in počenja same lumparije. če bo danes brez vročine se bova verjetno malo gugali na terasi, ne bova pa šli na sprehod. sicer bom videla kakšno stanje bo, ko se zbudi.
|
|
|
|
RE: angina - kdaj spet ven? 13.6.2007 8:36:19
|
|
|
|
bajsek
|
hojla! Mi smo tri tedne nazaj pregurali gnojno angino. Meni je pediatrinja rekla, da z vročino je sicer bolje not bit, ampak ker je bila zunaj taka vročina (notri pa soparina) je rekla da grevsa lahk dvakrat al pa trikrat za popl urce ven, ampak : ne na sonce, nč ne sme pihatr, pa ne sme se zadihat (mora bit namir). Midva sva sedela na terasi in počela take umirjene zhadeve (plastelin, žebljički, risanje,...) ali pa kar z vozičkom (čeprav smo ga že pospravili) šla na sprehod. Ko pa nima več vročine pa greš lahk mal več vn (sam isto ne na sonce,....) ampak je boljš če glih ne divja. Pa še lep čas nič mrzlega v usta! Kmal se pozdravite, lp
|
|
|
|
RE: angina - kdaj spet ven? 13.6.2007 11:36:36
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Antibiotik jemlje 3. dan, vročine nima že 2 dni. Problem je v tem, da je od aprila (odkar je v vrtcu) skoz nekaj bolan, predvsem v zadnjem času. Prej smo bili cele dneve zunaj, zdej pa ali je bil bolan, ali pa zaradi vremena nismo mogli ven. Vreme je sedaj ful lepo, mi pa zopet noter in to že vsem preseda. Tamali skoz kaže, da bi rad šel ven, meni se tud že skoraj meša, ker nismo nič na zrakupa še mali iz dolgočasja samo išče, kaj bi ušpičil...
|
|
RE: angina - kdaj spet ven? 13.6.2007 13:43:04
|
|
|
|
mily
|
Angina ni več nalezljiva 24 ur po začetku zdravljenja z antibiotiki. Če se takrat počuti dobro, lahko gre ven.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?