Čiščenje laminata (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

karamela -> Čiščenje laminata (12.6.2007 16:42:13)

Zanima me s katerim čistilom čistite Laminat. Jaz imam Emsal za laminat, ki očisti. Ali obstaja še kakšna zadeva s katero namažeš laminat, da se sveti. Vem da obstaja za loščilo za parket in linolej. Kaj pa za laminat?In seveda kje se kupi?

Anonimen -> RE: čiščenje laminata (12.6.2007 16:56:45)

Jaz uporabljam isto kot ti Emsal za laminat.

Anonimen -> RE: čiščenje laminata (12.6.2007 17:04:38)

Vsak teden ga pomijem z emsalom za laminat, parkrat letno pa ga premažem z pronto vosek za parket in laminat. Rumena flaša z zelenim pokrovčkom. Se ful lepo sveti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

žigolino -> RE: čiščenje laminata (12.6.2007 17:25:47)

Pri nas imamo bukov laminat in se vse pozna na njemu.Proti svetlobi je ful flekav. Najboljša varianta od 1000 ki sem jih sprobala je navadna kuhinjska krpa(servet),voda in ajax. Enkrat na leto ga pa pošpricam malo z pronto za pohištvo. Pošpricam malo sem in tja nato si dam na metlo staro serveto iz kuhinje in razmažem, sicer je potem malo gladko ampak lepo se sveti,ni flekavo in obujemo si copate, ki ne drsijo.

Anonimen -> RE: čiščenje laminata (13.6.2007 8:35:42)

js laminat pomijem z vileda uno cuno za potleh pomivat pa kr s kako žajfo k jo mam glih pri rok. od recimo ajaxa do L.O.C od amwaya pa tut z domestosom sem ga že da se je mal prekužu če kak daljši čas ni bil pomit :)
nikol še nisem z ničemer namazala..gruntam pa da bi da bi se mal posvetu...sam dokler mamo še tako svinjarijo okol bajte k se vse not znos se i kr mal trapast zdi.

Stran: [1]