Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Muller in majhno pakiranje praškov 12.6.2007 15:36:47
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jaz kupujem v mullerju kar ariel tekoči1.5l in en roza mehčalec lenor, ki pa se v navadnih trgovinah razen v mullerju ne dobi.
|
|
RE: Muller in majhno pakiranje praškov 12.6.2007 15:58:42
|
|
|
|
Putka
|
Tistih jumbo doz, ki jih dobiš v hipermarketu res nimajo. Včasih imajo nekaj % zraven. Je pa njihov ta mali 750ml mehčalec vsaj tolk če ne več kot "naš" literski. Ker je bolj intenziven (se mi zdi) in dalj traja. Pa dozirni zamašek je manjši kot na Lenorju, ki ga v Mercatorju dobiš. Preverjeno. Kar se vonjev tiče, so pa tisti special kar precej dražji. Mi imamo zdaj enga Frochevega in je super, pa še bolj eko, tko gor piše.
|
|
|
|
RE: Muller in majhno pakiranje praškov 12.6.2007 16:11:34
|
|
|
|
karamela
|
Jaz kupujem v Muellerju dostikrat otroške plenice njihove znamke, pa kaj od zdrave prehrane, pa kar nekaj kozmetike. Kar pa se praška za perilo tiče nimam izkušenj. Kupila pa sem že mehčalec Lenor in je bil vonj veliko bolj intenziven, kot pri Lenorju katerega kupiš v druhih trgovinah. Po mojih informacijah in tudi izkušnjah ima Mueller direktno originalno robo, druge trgovine pa prodajo robo pod isto blagovno znamko vendar malo slabše kvalitete. Joj, kolk sem zakomplicirala. Upam da razumeš kaj sem hotela povedat.
|
|
|
|
RE: Muller in majhno pakiranje praškov 12.6.2007 20:31:19
|
|
|
|
robinzon
|
Ti praški so koncentrati in je eno pakiranje za caa 18 pranj. Se ga veliko manj dozira kot običajne praške.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?