Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A sem res tako neumna??? 14.6.2007 13:18:56
|
|
|
|
andie
|
Zase naj se briga, vešča stara egoistična. [/quote]
|
|
|
|
RE: A sem res tako neumna??? 14.6.2007 15:28:07
|
|
|
|
ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paradiznik A sem res taka mučiteljica otrok, da ju grem peljat v tisto grozno Grčijo s kjer se še nihče ni vrnil dobre volje in zadovoljen z dopustom. Hehe, nisi, midva sva se vrnila super zadovoljna iz Grčije . pa mamo tudi vikend na morju in tudi moja mami ni mogla razumet, zakaj pa rineva tja, če lahko greva na vikend, kamor hodim že 27 let in kjer je fantu sicer ok, ampak si pa ni lih želel... Sva si pač ćželela malo spremembe - najin problem, saj si sama plačava, zrihtava,... Pri nas je obratno - vikend skoz poln in če bi slučajno rezervirala termin, pa ne bi šla takrat dol, bi bil ogenj v strehi, ker je največja škoda na svetu, da bi bila hiša kak dan prazna Tak da - mame pač ne razumejo vedno svojih otrok, to je najboljše kar sprejet zdravo za gotovo Pa saj lakho greste potem za naslednji teden pa na vikend in je volk sit in koza cela.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?