Nika v službi -> RE: Turčija ali Tunizija (14.6.2007 14:55:32)
|
Mah, bedarija, različne vrste turistov najdeš, pa kamor koli že greš. Midva sva obredla praktično cel svet, v Tuniziji 2x, v Turčiji 6x, v Egiptu 2x, če naštejem samo tisti del Sredozemlja, o katerem govorimo. Glasujem za Turčijo, seveda govorim iz lastnih izkušenj. Ogromno je odvisno od namestitve in kraja. Mi smo za hotele višje kategorije (5*) in recimo Belek ali Antalya oz. Kiriš območje. Krasne plaže, odlični hoteli, vse o.k. Potresi, napadi in ne vem kaj še se ti lahko zgodijo povsod (mimo grede, Ljubljana je na enem najbolj potresnih območij). V Egiptu imaš veliko Italijanov, pa napadejo te lahko, ko si ogleduješ piramide, v Turčiji je več Rusov, pa barantati moraš, v Tuniziji se lahko zastrupiš z vodo ali sadjem, pa letalo lahko dol pade, ko potuješ in ne vem kaj še. Potrebno je izbrati primeren nivo hotela in se dobro pozanimati o kraju, plaži, oddaljenosti... skratka o vsem, kar je nekomu pomembno. Shopping je dober povsod, spet odvisno od želja. Jaz sem našla dobre stvari povsod. LP in brez zamere!
|
|
|
|