|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška soba -pohištvo
12.6.2007 11:47:37   
Anonimen
Mene pa zanima kje na internetu bi našla kakšne dobre, moderne otroške sobe- za fante, ne za majčkene, ampak že mal večje-9let???user posted image hvala za pomoč!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroška soba -pohištvo
12.6.2007 12:00:35   
Allia
Mi tudi kupujemo sobo za 1,5 leta staro deklico. Ne vemo ali bi kupili PRINCA ali MAVRICO. Se tudi jaz priporočam za kakšen nasvetuser posted image s strani tistih, katerih tako majhni otroci imajo svoje sobice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2007 14:14:57   
popi
Sin ima sobo Mali princ,mali pa dokupujemo oz.kos za kosem.Da soba ne bo prenatrpana.Soba je kvalitetna(bolj kot Mavrica),moderna,zlahka se dokupujejo stvari...
Nam je všeč...
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2007 14:28:34   
*maja
Mi smo ravnokar naročili sobo v Izi Mobilu modre in rumene barve, so bili tudi cenovno najbolj ugodni, pa še plačilni pogoji so zakon user posted image .

http://www.izi-mobili.si/

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2007 14:34:46   
zungi
pri nas smo pa naročili sobico za tamalega pri Mizarstvo Zupanc, seveda vse po naročilu.
Jo še čakamo, je res rok dobave malo daljši ker imajo gnečo.

Smo pa bili tudi pri Izi mobili in nas je taka sestava sobice prišla skoraj 1x dražje.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 13:11:19   
rose
Mi imamo tudi cisto novo sobico. Smo jo naročili v Lesnini, Mali princ. Jaz sem prej obhodila kar nekaj trgovin, ker se mi zdi, da v živo bolje vidiš, kot pa prek interneta. Takrat je bil nacenejši Rutar, sam niti niso imeli nič kaj v barvah, pa tud izdelava ni glih kaj. Izi mobili so sobe po meri in pride kar drago. V lesnini so pa ravno imeli akcijo, pa Malega princa v bistvu sam sestaviš sobo, imaš brezplačno dostavo in montažo. Kar so pa razna mizarstva, v Lj je vse dražje oziroma najbrz pride prav če maš kake veze, da je kaj ceneje.
Zadovoljna sem pa tko tko. No, vse je ok, razen postelje. Visoka je, preveč za mojo leto in pol staro hcerko, da ne more sama splezat nanjo, pa tud strah me je, da ne bi dol padla. Tko, da se sploh ni spala v njej, sam mal se igrave tam, da se itak najprej sobe navadi.
lp 

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2007 9:09:01   
modrooka
Mi smo ravnokar kupili sobico iz programa Mali princ: www.iles.si; http://www.iles.si/mpsp.html.

Lep dan!

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2007 11:17:47   
Anonimen
js bom svojima kupivala vse v ikeji. sestave malm zelo vrjetno! kvalitetno in poceni

(odgovor članu modrooka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2007 11:22:09   
Marogica
Ikea. TUkaj imaš link. Klikneš na vsak kvadratek, kjer so različne serije celotnega programa, tako, da sama izbereš, kaj bi rada imela. Je pa sigurno med cenejšimi variantami

Link 

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.6.2007 6:00:37 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2007 20:16:01   
Sofi
Tudi mi imamo Malega princa in smo res zelo zadovoljni. Pred nakupom smo iskali in iskali in prepričala nas je le ta sobica. Ponujajo vse mogoče variante in barvne palete, tako da lahko res sestaviš po svojem okusu. Mi smo izbrali zeleno barvo in en predalnik v oranžni in ko je bila sobica sestavljena nam je bila še bolj všeč, kot smo si predstavljali pred tem.
Je zelo kvalitetna in močna in enostavno se čisti. No, ni pa glih poceni, pa tudi čakali smo nanjo dva meseca.

Jo vsekakor priporočam.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2007 20:22:54   
zungi
Nam pa Mali Princ ni "sedel" v prostor. Pa še ne delajo po naročilu oz. po meri, (imajo sestavljiv program - točno določene dimenzije artiklov), kar pa nam žal ne odgovarja. So pa zelo cortkane.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2007 22:47:08   
Micy
Hoj

Midva ravno ta tedn urejava sobico za našo 17 mesečnico.
Sobico sva kupila od alplesa, naročila sva jo pa v lesnini. Hotela sva od malega princa pa nikakor nismo mogli skombinirat za v prostor, drugače pa so mali princi zelo dobre sobice.

Vzela sva tole: upam da bo delal link.

http://www.alples.si/02_Web_slovenski/program/tempo-x.html 
Je bolj majhna sobica zato sva vzela tako da bo vse na eni steni da bo lahko imela še prostor za igrat.

Upam da sem ti kaj pomagala.

Love is in di er.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2007 22:49:31   
Micy
aja vzela sva tempo x 09.
tam an linku morate it pod program in kliknit tempo x in potem imate tam spodaj eno belo puščico in klikate do 09. To sobico sva ji vzela. Je pa najina v zeleno oranžni barvi.

Love is in di er.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.6.2007 7:51:14   
tinkatonka
Kaj pa če bi dala kakemu mizarju po naročilu?? Vem da je to malo dražje, ampak najbrž sobe ne kupuješ samo za par let. Mi bomo Aneju pri cca 3 letih dali naredit kompletno sobo (mizo, postelje, police, omare), vendar bomo naročili mladinsko sobo, ki jo bo imel vsaj še celo osnovno šolo. Potem pa šele planiramo spet menjati, ko bo imel kot najstnik najbrž drugačne želje od želj svojih staršev.

Če je vaš fant star 9 let bo najbrž že sam želel imeti besedo pri tem kakšna naj bo soba.

Je pa res, da je odvisno tudi koliko pohištva potrebujete. Mi imamo otroške sobe izredno majhne in nam drugega kot po naročilu, da dobro izkoristimo prostor niti ne preostane.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.6.2007 10:32:29   
krauca
Malce extravagance: http://www.haba.de/Kinderzimmer.35.0.html
Verjetno višji cenovni razred.
Če kera najde kaj podobnega v Slo - JUHUHU!
LP
K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.6.2007 14:54:27   
Zamima
Še ena ki kupuje otroško sobico, pogoj je kotna omara, ker bi rada izkoristila tisti kot, pa še všeč so mi kotne omare, zelo prostorne user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krauca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.6.2007 9:30:15   
*bubi*
pogoj je kotna omara, ker bi rada izkoristila tisti kot, pa še všeč so mi kotne omare, zelo prostorne

Mali princ ima kotno omaro, poglej v njihovo galerijo: http://www.iles.si/galerIJA/mp/galerijaIMP.htm

Mavrica od Novolesa tudi:
http://www.novoles.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=030401

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.6.2007 14:44:59   
anejk
Mi smo našemu triletniku kupili otroško sobo v Ikei. Ful super kvaliteta pa tudi poceni. Imajo pa vse kar si zaželiš. Naša otroška je prišla 520 eurov z vsem kaj potrebuje ( jogi, mizica stolčki itd..) Se res splača!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.6.2007 21:49:36   
3mavrica3
IZVIRNO SPOROČILO: zungi

pri nas smo pa naročili sobico za tamalega pri Mizarstvo Zupanc, seveda vse po naročilu.
Jo še čakamo, je res rok dobave malo daljši ker imajo gnečo.

Smo pa bili tudi pri Izi mobili in nas je taka sestava sobice prišla skoraj 1x dražje.

Zungi bi mi lahko povedal/a koliko ste dali za sobico? Pa ali ste vzeli tako posteljo ki je dvignena in ima spodaj omare?

Koliko pa rpide v izi mobilu?user posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.6.2007 13:41:03   
dory
Jst ravno zej opremljam sobo mojemu triletniku...in meni osebno je cisto mimo kupovat otrosko pohistvo s kaksnimi medvedki in ne vem cem se..zakaj? da bom cez par let vrgla ven in spet kupvala kej tazga,kar mu bo vsec in letom primerno?

postlo ma 140x200 omare ima nevtralne, najde se le kak dodatek,ki naredi sobico prijetno njemu primerno...vse ostalo je cist univerzal..

(odgovor članu 3mavrica3)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.6.2007 14:13:06   
mily
Teja jst se strinjam. Moja ima tudi normalno pohištvo in bo lahko mela za zelo dolgo. Lahko pa kej otroškega narišem na steno ali pa obesim kake puzle in sobica zgleda čisto drugačna. Potem se da vse odstraniti in zbeliti brez velikih stroškov.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.6.2007 21:37:59   
frutka_
Mi mu bomo tudi letos sobico opremljali. Posteljico še ima svojo staro otroško, ki ji odvzameš gitre in je normalan otroška postelja. Postelja bo postavljena na galeriji, ki jo bomo naredili v visoki mansardi. Imam še komodo iz Ikee in eno starinsko omaro pa je opremljemo. Stene bodo nežno modre ali zelene, velika okna, eno strešno in eno stensko okno. Kaj bi še otrok hotel več! Pa kupi in kupi igrač...hihihihi!user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.