Liona -> RE: mleko hitro pomoč (12.6.2007 13:56:58)
|
PAZI: Aptamil Prematil in Aptamil PRE nista eno in isto. Prematil je za nedonošenčke in za tiste z nizko porodno težo. Mi smo na Prematilu že od začetka. Ker malega Prematil zapira smo poizkusili že Hipp pre, ki pa ga je full polival, saj je skoraj sama voda. Potem smo šli na Aptamil Comfort, po njem je lepo odvajal, le malo več krčev je imel. Zdaj mi je pediatrinja svetovala, da naj bomo še kakšen teden na Prematilu, potem gremo na Pre (Aptamil), vmes pa bo naj dam 1-2 obroka Comforta ( za boljšo prebavo). Ko smo to naredili, ga je spet full zaprlo, ampak bomo še vztrajali kakšen teden (če ne, bomo šli še na Novolac IT-tega še nismo imeli). danes je sicer 2x kakal, ampak precej trdo. Bomo videli, če se bo zadeva uredila. Včeraj in dan prej namreč sploh ni odvajal! Upajmo, da bo. Včeraj sem mu dala le en obrok Comforta, danes pa ga je dobil 2x. Bomo videli... Sicer mu jaz dajem Comfort kupljen v Lekarni od Droge Kolinske, saj ga mali bolje prenaša kot tistega iz Millerja (za ima več Laktoze, kar pomeni več krčev). Srečno tudi tebi, mi se bomo zgleda v tej hrani še dolgo iskali
|
|
|
|