|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.6.2007 10:18:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "izcedek" iz prsi
12.6.2007 10:20:43   
BaByGiRl
Nič nenavadnega ni user posted image
Je pa res, da ene ga imajo ene pa ne.
JAz prvič nisem imela nič, drugič pa.
Prijetno nosečnost ti želim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2007 11:34:51   
Magi*
čisto normalno user posted image

meni je v prvi N tudi okoli 20T začelo. sem šla v trgovino, brez modrca in pridem domov z dvema flekoma. matr, mi je blo nerodno, pa šele doma sem opazilauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2007 11:56:03   
Mehičanka
Nič nenavadnega. Zelo pogosto sem se zbudila s posušenimi fleki na pižami....

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2007 13:43:25   
Anonimen
Nič nenavadnega ni.. Tudi jaz sem se večkrat zbudila s posušenimi flekci na majci user posted image

(odgovor članu Mehičanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2007 15:29:56   
lunca2
Dekleta jaz sem v 38 tednu user posted image pa še nisem imela nič izcedkov iz prsi user posted image a je to kaj narobe ?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2007 16:03:30   
emaa
Nič narobe, jaz ga nisem imela, oz. se mi je sprostilo dan pred porodom, mleka je pa bilo in je dovolj. 

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2007 16:16:54   
Anonimen
Nič ni narobe, je drugače pri vsaki.. Ene dobimo na začetku, ene na sredini, ene sploh ne.. Nič ne paničarit user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2007 18:55:48   
sandra85
meni tudi že nekaj časa teže iz prsi-še posebej če stisnemuser posted image
tiste, ki vam pa še nič ne teče-brez skrbi...očitno se mleko šparauser posted image  saj normalno priteče takoj po porodu...
drugače pa lahko probaš (veš kako so včasih praznili joške, ko še ni bilo črpalk?) tako probaj, pa bo zihr kej priteklouser posted image ...pa tut če ne bo-je še čaš

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?