Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lefkas, Kefalonija, Zakintos, ... 12.6.2007 11:12:38
|
|
|
|
memole
|
Mi smo bli na Krfu in istočasno z nami so bile družinice! Če greš z agencijo imaš pač prirejeno tako da se gre z ladjico in imaš kot nek piknik pa v uni vodni park peljejo ki je tam in se mi zdi da je za družinice ok! Mi tudi razmišljamo da bi šli sam ker smo na Krfu že bli bomo vrjetno šli na Kreto!
|
|
RE: Lefkas, Kefalonija, Zakintos, ... 13.6.2007 15:17:20
|
|
|
|
tejcka
|
Mi gremo pa v ponedeljek na Kreto, hotel Marmin bay in sicer preko agencije Sunholidays. Baje je super, apak več o tem bom lahko povedala, ko se vrnemo. Po slikah sodeč je oh in sploh in ahhhh. Šla sem tud na njihovo domačo spletno stran in mal prebrala guest book, ampak bomo pol vidl, ko mo tm.
|
|
|
|
RE: Lefkas, Kefalonija, Zakintos, ... 13.6.2007 15:30:46
|
|
|
|
Felicity
|
Hvala za info. Zgleda da pa ni prav veliko obiska na teh otočkih, ki sem si jih zamislila. Sicer pa sem že bila na Kreti (še brez otroka), Rodos, Samos, tako da tile sedaj ne pridejo v poštev. Mogoče pa kakšen drug otoček. Will see.
|
|
|
|
RE: Lefkas, Kefalonija, Zakintos, ... 14.6.2007 13:58:54
|
|
|
|
viv_
|
Felicity, poglej moj album Lani smo bili na vseh 4 otokih - Krf, Lefkas, Kefalonija in Zakintos. Če želiš, mi na z.s. pošlji tvoj naslov, ti pošljem par knjigic, pa mi jih konec poletja vrneš. Krf je zelo lep, ima tudi največ "znamenitosti" za pogledat, če imate radi tovrstne stvari. Lefkas in Kefalonija sta ČUDOVITA... Prekrasna pokrajina, plaže... Njami! Zakintos je pa zelo žurerski - okupiran s strani angleške mladine. Skratka, bilo je ful ful ful lepo... Če te še kaj zanima pa vprašaj! Lahko tudi zs, ker zadnje čase nisem prav pogosto na RR. Lp
|
|
RE: Lefkas, Kefalonija, Zakintos, ... 14.6.2007 20:58:59
|
|
|
|
rija
|
Kefalonija pa tudi Lefkas je lep....
|
|
RE: Lefkas, Kefalonija, Zakintos, ... 3.8.2007 15:44:16
|
|
|
|
hisa1
|
Mi smo bili na Krfu trikrat in se še vrnemo. Turizma, kulture dovolj: grad Achilion, vodni park, šlo smo na vaško veselico, v Kavos uzivat z ang. mladino in je bilo vse super. Vse v lastni režiji s šotorom in avtom in info. po netu. Res je veliko vožnje po otoku, a če te to ne moti, je OK. Takrat so bili skuterji še zelo poceni in smo si še to privoščili. Žal imajo samo eno FKK plažo (Mirtiotisa cca.), a se splača, z super naravnim barom za npr. vegi sendvič in sadje z jogurtom, limonado. Smo tudi sami kuhali in je bilo vse drugačnega okusa kot pri nas (meso super).Pa sladice, mnjam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?