BONI* -> gost krvavkast izcedek (31.10.2004 17:22:49)
|
Hojla punce! Da vam sedaj povem, kako se je odvilo. Vbistvu nič posebnega. Naslednji dan sem klicala scojo G in ji povedala za krvavkast izcedek, pa mi je rekla, da ni nič narobe. Da ni to nič takega:zmeden:. Pregled pri njej sem imela takrat pred dvema dnevoma in NI bil vaginalni. Ker krvavega izcedka potem ni bilo več, nisem šla nikamor. Sem se pa odločila, da v prihodnje za kaj takega sploh ne bom več klicala svoje G ampak bom kar direkt šla v porodnišnico. Tam te vsaj pregledajo. Dvomim pa, da je bil to čep-nekako mi ni deloval kot čep. Lahko, da mi je res samo kakšna žilica počila iz ne vem katerega razloga pač. Mi pa sedaj že tri dni zelo otrdeva trebuh,česar prej nisem bila vajena. Se mi zdi, da mi za vsak :duda: večji gib (jaz pravim, da se gužva) trebuh otrdi. Predvčerajšnim sva bila z dragim v trgovini (ker sva bila pozna, sva res malo bolj hitela) in mi je v cca. 20ih min. 4x otrdel trebuh. Zdraven pa me je sila teže trebuha močno pritiskala navzdol. Sploh nisem več mogla pokonci stat tako, da sem se kar na eno polico usedla in si malo odpočila. Isti dan zvečer mi je potem še enkrat otrdel trebuh, poleg tiste neverjetne sile teže, pa me je trebuh tudi bolel. Ko sem se ulegla in malo podihala, je minilo. Sedaj mi čez dan trebuh otrdi cca. 10x, vsakič ko sem dalj časa na nogah, se sklanjam ali kaj ˝težjega˝ nesem (košara z opranim perilom:zmeden2:). Ma, čist sem že nepokretna:)-. Še dobro, da bo kmalu konec. Lp, Boni & :duda: (33t4d)
|
|
|
|