kirsten -> RE: SVOBODNA (4.7.2007 21:39:03)
|
no tako je... Frendu sem povedala in sva se res pogovorila. Razumel me je, celo priznal da se je vame zaljubil, da tisti poljubi so mu prišli do srca... Ampak jaz se niti najmanj ne predstavljam, da bi morala sedaj biti v resni zvezi, rabim malo zadihat... Upam da me zaradi tega ne bo stalo prijateljstvo... Amapk kaj, delam tako kot mi pravi srce... in skušam biti čim bolj iskrena, dao sebe in do drugih... Je pa to da mi je v nedeljo pisal bivši... napisal mi je, da kako mi je lahko tako vseeno, da se mi fučka za osebo v katero sem bila zaljubljena. To je napisal zato, ker mu v enem tedni nisem nič pisala... Pa sem mu nazaj pisala, da kako me lahko neki obtožuje ali ne bi bilo bolje da bi mi napisal kakšen enostaven sms, v katerem bi me vprašal kako sem, kako se počutim?? Nikoli, res nikoli, v dveh letih odkar sva bila skupaj... da mi napiše: hočem te nazaj, pogrešam te, ne morem živeti brez tebe.... To mi je pa res prišlo do srca. In sem ratala kar zmedana, mogoče mi bo pa enkrat žal..., mogoče se bo spremenu... Napisala sem mu e-mail, da ne čutim več, da bi morala biti z njim, (čeprav ga še vedno noro ljubim in pogrešam)!! Vem, da mu je hudo, ampak jaz ne morem živeti v taki zvezi in skoz trpeti. Čeprav vem da bi bil dober očka, partner... Napisala sem mu, da če me res tako ljubi, da me bo razumel in mi dal čas... da mogoče naju bo ljubezen in usoda zopet združila... čudna situacija... kaj mi rečete vi???
|
|
|
|