niki5 -> moj mali ima krče in imam kup vprašanj (28.10.2004 18:34:20)
|
No pa je prišlo to kar sem se najbolj bala in namreč Svit ima krče :( Revček se mi tako smili, ker mu kaj dosti ne morem pomagati :(( Ne vem več kaj naj jem, glede na to da že iz preventive nisem kaj dosti jedla (hrana, ki bi lahko napenjala). Sedaj sem prebrala, da je lahko krivec tudi čokolada :(( in to je najhuje zame, ker sem velik sladkosned :ups: Koliko časa potrebuje določena hrana, ki jo zaužijemo, da preide v mleko? A suhe slive lahko napenjajo? A bi pomagalo če bi sama pila kakšen poseben čaj proti krčem? Kaj pa čaj za dojenje Že prvi fantek je imel hude krče do 3 meseca in mu ni nič pomagalo, ne moja prehrana, ne razni čaji ali kapljice. Sedaj sem zvedela, da naj bi se nekaj dobilo v Avstriji, ki uspešno pomaga proti krčem. Ali katera ve, kako se ta zadeva imenuje? Razmišljala sem tudi o masaži in sicer bi poklicala Mojco Kurent? Ali je katera kaj več ve o tem? Ali bi to pomagalo tudi za krče? No, sedaj sem malega dala zraven sebe, da spi na trbuščku in upam da bo to kaj pomagalo.. 9nebesa Če imate kakršnekoli izkušnje in ideje bom zelo vesela vašega nasveta.
|
|
|
|