Čakanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pikipoki -> Čakanje (28.10.2004 17:35:08)

Danes sva se v MB prijavila za mikromanipulacijo, vendar sva na razgovor prišla šele 10. januarja. Potem pa je čakalna doba 6 mesecev.
Oh, meni se zdi to tako dolgo ...
Ko pa si tako zelo želim :duda:.

Zdaj pa se tolažim, kakor se vem in znam ... Saj bo kmalu, saj bo ...
Ampak sem v resnici zelo žalostna in kar ne vem, kaj bi ...:((

LP

Joni -> Čakanje (28.10.2004 17:47:40)

Te čisto razumem, vsak mesec se vleče kot eno leto! Kaj je pa vajin problem, da ne gre? Mikromanipulacija - kaj natančno pa to pomeni?

Joni:metulj:

Anonimen -> Čakanje (28.10.2004 17:51:11)

Pikipoki, naj prileti ptiček in da mesecem krila, da bodo kar leteli mimo in boš čimprej dočakala :duda:!

Srečno!

ninca -> Čakanje (28.10.2004 18:09:37)

ne biti žalostnaaaaa...ker sem potem še jaz 8)
upam da ti čimprej mine čas in da boš kmalu srečka :nosecka: z :love::modri::duda::roza::love:

eno :rozica: in :angel: zate...

kimi -> Čakanje (28.10.2004 22:54:11)

ne bit žalosta saj bo ko bo pravi čas

Pikipoki -> Čakanje (2.11.2004 10:09:46)

Draga Joni!

Problem pri njemu je premajhno število normalnih spermijev. Ima jih od 15 do 20%. Zato naju čaka mikromanipulacija ali zunajtelesna oploditev. Potrebujejo vsaj en zdravi spermij ... Pravzaprav tudi meni postopek še ni čisto jasen, ker dobivam različne informacije in preberem vse, kar govori o tem. Mi je pa na tem forumu dobro odgovorila Klarisa (še enkrat hvala!!!).:)

Moj pravi, da ne smem biti tako zelo:((, vendar si ne morem pomagati. Čeprav verjamem, da bom tudi jaz nekoč srečna z malčkom v naročju, je hudo.Vsak mesec upava in upava - pa potem ni nič oz. dobim M ...

Joj, saj ne bom več težila in jokala ... :((:(:(

Ampak nekomu sem morala povedati...

LP:sloncek:

Stran: [1]