Darovanje spolnih celic (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

GoYa -> Darovanje spolnih celic (28.10.2004 15:49:18)

Eno zanimivo branje. Sem zasledila link na MONu.

http://www.mladina.si/tednik/200248/clanek/neplodnost/

LP, GoYa

KIRA -> Darovanje spolnih celic (28.10.2004 20:50:16)

bljek. to pa že ne bi. če bi hotela imet otroka z drugim moškiim, bi glih tak lahko skočila v posteljo z drugim, ne pa z možem. za to pa ja ne rabim postopka oploditve!!!
kdor pa nima druge opcije, to je pa druga zgodba...

koala -> Darovanje spolnih celic (29.10.2004 7:50:37)

Kira ti si pa kruta.
Veš, če bi bilo po moje se tudi nebi poslužila takšne možnosti, saj si bolj kot karkoli drugega želim čisto najino pikico. Sicer pa je oče otroka tisti, ki ga vzgaja in mu stoji ob strani, ne pa tisti, ki ga je zgolj spočel: Pa tudi, če bi spala z drugim moškim bi bila to prevara, za takšen postopek pa moraš obletati psihologa pa socialnega delavca pa še pravnika, torej se morata oba strinjati, kar pa je nekaj čisto drugega od skoka čez plot!!!!!
GoYa tebi pa hvala za takšne informacije, ker res pomagajo :rozica:zate pa naj te :angel: čuvajo!
Koala

klarisa -> Darovanje spolnih celic (29.10.2004 10:30:39)

Koala, mislim da se je Kira mal nerodno izrazila kljub temu najbrz ni misla cist tko. Moras pa vedeti, da marisikdo kdor ne da tega osebno skoz ne razume...Lahko bi se pa zavedali, kako so srecni, da jim ni bilo treba tega prezivljat!

Koalca :angel: zate!

KIRA -> Darovanje spolnih celic (29.10.2004 11:26:04)

a oprosi, kaj se pa razburjaš. če bi brala moje poste bi točno vedla, da sem tudi jaz bla na IVF, ampak je pri mojem možu težava. zato sem to rekla!!!!

KIRA -> Darovanje spolnih celic (29.10.2004 11:27:19)

poleg tega pa rada skačem čez plot innaš nima nič priti!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

saba -> Darovanje spolnih celic (29.10.2004 15:39:29)

Kira se samo malo hecka:ups::ups:

Pia73 -> Darovanje spolnih celic (29.10.2004 22:05:04)

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

GoYa -> Darovanje spolnih celic (30.10.2004 18:12:03)

Kira, a se hecaš tudi to, da rada skačeš čez plot? :)-:)-

Drugače pa v SLO itak to delajo samo tistim, ki nimajo druge možnosti in jaz vem, da bi se je poslužila, če ne bi bilo druge poti. Saj v podobnem postopku sva itak že, le da so vse celice najine. Hvala bogu vsaj za to.

Ameriko pa pustmo stat. Samo se bojim, ker vse neumnosti poberemo od njih, da bomo še kakšno.

LP, GoYa

Aja, Koala, hvala za rožico ;)

Stran: [1]