Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moja punca pa nima več dude! 11.6.2007 11:38:20
|
|
|
|
lin
|
Ciao! Teden ,dva nazaj, sem vas prosila za nasvet kako odvaditi triletnico od dude. Ker smo probali vse živo in nam ni ratalo in ni, sem se obrnila na vas. Pol smo pa pršli do tega da bolj ko ji govorimo kako je velika in ne rabi dude in je grda z njo in...........,bolj jo je imela. Odločila sva se, da bova ignorirala in res je bilo stanje malo boljše.Dudo je imela še zmeraj velikokrat ,samo spet manj kot prej. Po nasvetu vzgojiteljice smo vrgli vse dude proč in pustili samo eno. No pol pa pride dan(sreda),ko so jo v vrtcu izgubili.Ma čisto zares.Niso je našli nikjer ,ne med igračami ne na igrišču,......................, Pol je sledila uro in pol taka kriza da se je drla na vso grlo, da so hodile tovarišice iz drugih skupin gledat kaj je narobe. Pa je rekla vzgojiteljicam da ji bo mama kupla drugo, pa so ji rekle, da v trgovinah ne prodajajo tako velikih dud za tako velike punce, in ji povedale zgodbico,da se je sigurno dudka izgubila kje med igračami in je pršla mama miška in je vzela dudko za svoje boge čisto micene miške. Pol se je umirila,pojedla kosilo in šla spat brez dude. Ko je zaspala me je vzgojiteljica poklicala in mi povedala celo zgodbo.Rekla mi je, da je zdaj idealna priložnost da pač malo stisnemo in probamo. No popoldne je bilo kr vredu, pol pa zvečer pred spanjem pol ure kriza.Pol sem jo nekako umirila in smo šle spat. Namesto 10 min smo potrebovale uro pa pol da je zaspala, ma je šlo. Drugo jutro nas je samo vprašala, kako so velike miške od mame miške,pa smo ji rekli da čisto majčkene in da so zdaj zadovoljne ker imajo njeno dudko. Pol smo jo peljali v vrtec in so ji tovarišice naredile kronico,katero je imela cel dan na glavi in vsak otrok ji je čestital,ker je ratala zdaj pa res čisto prava pupa. Vzgojiteljica ji je še za darilo kupila torbico,vrtec pa ji je podaril prsrtne parve. Bila je tako vesela in ponosna da sploh ni več vprašala po dudi. Sploh si nisem mislila da nam bo ratalo se na tako enostaven način odvadit dudke. Pa tudi zdaj brez problemov pove vsem ,da je ratala velika prava punca,ker nima več dude in da jo je vzela miška za svoje male miške. Že drugo noč je spet normalno zaspala v roku 10 min in življenje teče naprej enako kot prej ,samo brez dudke Upam samo da se nebo nekega dne dudka kr našla in pomožnosti jo bo našla glih Lin. Ma sej ima zlate vzgojiteljice katere se bodo že česa spomnile. No to je naša zgodba
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 11.6.2007 14:32:28 >
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 11:48:40
|
|
|
|
2ursae
|
za veliko Lin . Ej, mate pa res super vzgojiteljice. Vsaka čast, bravo
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 11:52:17
|
|
|
|
lin
|
2ursae, Ja mamo res zlate vzgojiteljice,enako zagrete so bile lani ko smo se odvajali od plenic in brez njihove pomoči se tudi plenic nebi tako hitro rešli.
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 12:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
za Lin in vzgojiteljice.
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 12:09:39
|
|
|
|
Lunca1
|
Bravo Lin, pa bravo tudi za tako dobre vzgojiteljice.
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 12:21:40
|
|
|
|
NiLe
|
SUPER . Imate pa res srečo, da imate tako enkratne vzgojiteljice.
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 12:30:02
|
|
|
|
MarijaPo
|
Koliko pa je stara Lin? Mi smo ze 1leto stari in razmisljamo, da bi ukinili dudicko, pa zdaj ne vemo, a je ze cas al se ni. Sicer pa res krasne vzgojiteljice. Svaka cast!!!
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 13:23:43
|
|
|
|
srki
|
Bravo, midva pa se še kar boriva s tem. Čez dan je OK, zvečer pa duda, če je ni, je jok in ne bo zaspal. tudi razmišljam, da bi morala vztrajat, samo kaj, ko sem potem samo nervozna, ker tako tuli. Metuljček je dve odnesel, rezervo pa je prinesel nazaj .
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 13:29:50
|
|
|
|
Felicity
|
Bravo Lin in pohvala gre tudi vzgojiteljicam Naš vse to še čaka.
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 17:36:16
|
|
|
|
anajmad
|
Bravo Lin! Glede jemanja dude,so pa zdej čisto različna mnenja. Mi smo bili z Ulo pri pedontologu in nam je svetovala,da naj ima dudo vsaj do svojega tretjega leta . Ne vem????
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 17:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo lin! kr na jok mi je šlo k sem tole brala! super punca!
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 22:15:34
|
|
|
|
cuma
|
lin in res super vzgojiteljice!!!Kje delajo take?
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 11.6.2007 23:01:18
|
|
|
|
petra81
|
bravo Lin in pohvala tudi vzgojiteljicam!!!
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 12.6.2007 11:38:36
|
|
|
|
lin
|
Punce! Ne boste verjele, ampak moja slutnja se je včeraj uresničila. Kaj se je zgodilo? Včeraj se je duda našla in uganite kdo jo je našel?LIN!!!! Vzgojiteljica mi je rekla, da je bla vsa vesela, da jo je našla,ampak je ni dala v usta, ampak je rekla vzgojiteljici,Janja, glej moja duda,pa ji je rekla ne Lin to pa ni tvoja dudka,sej smo jo dali mami miški,in sigurno jo je kje po poti izgubila in zdaj njene male miške jokajo.Jo bomo dale na okno in ko gremo po kosilu spat jo bo sigurno pršla miška iskat. In je blo o.k.,Ko so zaspali je vzgoj. dudo skrila in ko se je zbudila je takoj pogledala na okno in rekla Janja miška je dudo našla in male miške zdaj več nejokajo. No pol pa mi je vzgojiteljica na skrivaj dala dudo in rekla naj si jo spravimo za spomin. Sem si popolnoma oddahnila,ker zdaj vem da dude res ni nikjer več in da je kriza mimo,ker me je res skrbelo kako bo ko se bo duda našla. LP
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude!!!! 12.6.2007 11:39:39
|
|
|
|
lin
|
Marija Po Lin bo 5 julija stara 3 leta!
|
|
|
|
RE: Moja punca pa nima več dude! 29.8.2007 11:31:51
|
|
|
|
NATALIJAS
|
Vau, čestitam, mogoče malce pozno, ampak sem šele sedaj malce brskala po spletu in našla tvojo zgodbo. Kar solzne oči sem dobila, ker vem kakšna naveza je DUDA. Moja Zala je bila stara sicer 2leti, ampak je duda zanjo zakon. Čeprav mi vsi pravijo saj še je čas, da jo da vstran, naj jo še ima, je še mala. Ampak jaz mislim, da bi le bilo fajn, da se začne počasi odvajat, čeprav vem, da postopoma ne bo šlo ali naenkrat ali pa nič. Upam, da nama bo ratalo kot je vama.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?