Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Občutljivost na sonce al kaj? 11.6.2007 11:00:21
|
|
|
|
Maxica
|
Naš skoraj triletnik je prejšnji teden preboleval eno virozo, vročina dva dni mal čez 39, pa prehlad, v soboto smo pa kmalu po deseti uri šli samo na kratek sprehod, ker se nam je že mešalo v stanovanju. Je bilo pa res tako eno čudno sonce, meni so se začele kar oči solziti, on je pa postal po ličkah ves pikast. Take nekakšne rdeče pikice, kot podkožne. Nakar še po rokicah. Smo šli hitro domov, kjer so po rokicah izginile, po obrazu jih pa ima, pa nima, ima, pa nima. Prej smo spet šli malo ven, sem ga namazala s kremo za sončenje, ampak so se mu pikice po obrazu spet prikazale. Smo prišli nazaj v stanovanje, pa so izginile. Pojma nimam, kaj je zdaj to. Je možno, da bi bila kakšna alergija ali občutljivost na sonce, ozon ali kaj podobnega? Čeprav je bil letos že ful na soncu, pa še ni bil nikoli tak. Sicer gremo v sredo itak k zdravniku, ampak se bojim, da ravno takrat ne bo kaj pokazat, pa bo rekla, da itak nič ni. Ima katera že podobne izkušnje?
|
|
RE: Občutljivost na sonce al kaj? 11.6.2007 11:34:24
|
|
|
|
Luns
|
Pri nas so se malemu tud nardile take drobne pikice po ličkih, kar iznenada, ko nekaj dni ni bilo sonca so se malo zmanjšale, sva šla k zdravniku mu je dala fenistil kapljice in je bilo dobro.
< Sporočilo je popravil Luns -- 11.6.2007 11:35:24 >
|
|
|
|
RE: Občutljivost na sonce al kaj? 11.6.2007 11:37:04
|
|
|
|
Lenny
|
Mogoče niso nastale zaradi sonca, ampak zaradi temperature. Ko je bilo našemu tavelikemu prevroče, je dobil pikice in izpuščaje. Takoj, ko se je shladil, pa so postopoma izginili. Res pa samo ugibam, če bi to lahko bil vzrok tudi pri tebi.
|
|
|
|
RE: Občutljivost na sonce al kaj? 11.6.2007 11:38:48
|
|
|
|
Maxica
|
Ne, tiste pikice od vročine so drugačne, se mu tudi kdaj naredijo, če je preveč oblečen npr. ponoči. Teh na obrazu se pa ne tipa, so malo večje, podkožne. In naredile so se mu samo tam, kjer ni bil pokrit z oblačilom - obraz in rokice.
|
|
RE: Občutljivost na sonce al kaj? 11.6.2007 12:08:27
|
|
|
|
honey
|
Naš jih je imel pa po vratu, ko je bil v toplicah 1 teden in ko je prišel domov, sem opazila take drobčkene pikice po vratu - se pravi tisti del, ki je gledal iz vode. Samo po obrazu jih pa ni imel. Pa sem mu 2x namazala z Panthol kremo in so izginile. Pa je tudi ves čas na soncu oz. zunaj, ampak jih še nisem videla.
|
|
|
|
RE: Občutljivost na sonce al kaj? 11.6.2007 12:10:07
|
|
|
|
facka
|
probaj narediti test, pa mu gor povezni eno kapo s šiltom, magari tvojo, ker je večja in pojdite ven, pa naj se proba obračat tako, da mu sonce ne bo obsijalo obraza.
|
|
RE: Občutljivost na sonce al kaj? 11.6.2007 13:18:23
|
|
|
|
ajrin
|
Mogoče pa teli izpuščaji pašejo k virozi, saj sta jo tudi našedva prejšnji teden prebolevala, v soboto pa sta bila vsa marogasta in pikasta po obrazu, pike pa so postale še posebej izrazite na soncu.... Tko, da tud jaz ne vem kaj bi bilo... LP Irena
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?