G v Domžalah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nežka -> G v Domžalah (28.10.2004 14:51:41)

Punce!

Že pred časom se je na forumu pisalo tudi o ginekologih.
Tam sem prebrala o moji G, dr. Šelih Martinec, precej slabih mnenj:(.
Pa me zanima ali se mi splača razmišljati o zamenjavi G (nečrtujem namreč :duda:) in kam bi se obrnila:zmeden2:?

Hvala :metulj:

kimi -> G v Domžalah (28.10.2004 15:37:42)

JAZ JO IMAM IN MI JE SUPER PA NAJ DRUGI REČEJO KAR ŽELIJO

jagoda -> G v Domžalah (28.10.2004 18:03:54)

dr. Darja Strah

dana -> G v Domžalah (29.10.2004 8:03:39)

Jaz tudi hodim k Šelihovi. Ker sem tudi jaz prebrala, da je kao bolj prijazna, če pripelješ na pregled še partnerja, sva šla oba, pa se mi ni zdelo, da bi si kaj več časa vzela.

Jaz samo upam, da bo vse potekalo tako kot je treba ker se mi zdi kar dost površna. Se mi pa tud ne zdi lepo, da čakaš v čakalnici po dve uri potem te pa hoče čimprej odpraviti.

Kolegica, ki je rodila julija je hodila k Žajdeli je imela 3 UZ zastonj, jaz si ga moram pa v 30t plačati če ga hočem imeti (dozdaj sem imela dva); plačati sem morala tudi mat. knjižico.

Takšne so moje izkušnje s to ginekologinjo.

dana :sloncek:

nežka -> G v Domžalah (29.10.2004 8:28:24)

kje pa ima ordinacijo dr. Strah in kakšne so izkušnje z njo?

Hvala za nasvet:rozica:

jagoda -> G v Domžalah (29.10.2004 19:48:50)

V zdravstvenem domu. Je zelo prijazna, ima super UZ, kjer dela tudi nuhalno svetlino - zelo strokovna.

kimi -> G v Domžalah (29.10.2004 20:10:21)

dr. strah je nasproti šelihove. Sivcer je res malo površna ampak če ma pa tako gužvo, če bi se za vsakega čas uzela bi tam čakali po 5 ur ne pa samo po 2. Materinsko sem pa tudi jaz plačala

lidia -> G v Domžalah (31.10.2004 15:55:09)

Živjo punce,
v domžalskem zdr. domu je tudi dr. petra veber, ki jo jaz toplo priporočam. Je strokovna in potrpezljiva, lepo sprejme tudi očka, ni dolgega cakanja,...
Sicer pa menim, da je bistveno nekaj, kar velja za vse zdravnike: zelo hitro vidijo, koliko je posameznik sam pri stvari, koliko pričakuje od zdravnika, kaksne zahteve ima...torej, toliko pozornosti in truda kot zahtevas, toliko ga dobis. Pa tukaj ne mislim na pretiravanja, vedeti moramo, da zdravnike plačujemo in da nam zato korektna storitev pripada. Ce ne, pac menjas gin. Jaz sem imela pred nosečnostjo lj. ginekologa dr. Pavliča, na Viču, ki je že sam sebi odveč in zato vidno siten...ko sem zanosila, sem šla k petri veber, od takrat sem vedno dobre volje, ko grem na pregled!

Lidija, 30t ;)

sonjakk -> G v Domžalah (3.11.2004 12:25:28)

Tudi jaz moram zamenjati G, želim čim preje zanositi. Zdajšnja G pa ne da na bolniško nikakor ne, bi se moral že skor po tleh plazit...Imam službo, kjer delam s strupenimi snovmi, pa še čez 35 let sem... Kolegico je neka G (ne dela več) dala zaradi tega kar na bolniško že od vsega začetka in pisala nevarnost splava, je rekla, če v službi nosečnici menjajo delovno mesto, je to samo stres zanjo, pa je kar bolniško napisala za celo nosečnost... Zanima me kje najti tako G? Pozna kašna tako, morda v Domžalah kamor sem se pred kratkim preselila?

Stran: [1]