|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič ne bo
10.6.2007 23:15:15   
dezurna
DOBER VEČER!
Sem v službi in se moram malo zamotiti,da bo noč krajša.
Čakam na user posted image ,ampak mislim da ta mesec ne bo nič,saj so me začele bolet prsi,to se mi je dogajalo vsak mesec,ko je čas zauser posted image ,tako da mislim da ne bo  nič zuser posted image .Ovulacijo sem imela pred enim tednom.Malo še imam upanja ampak mislim da ne bo  nič.Drugače bom pa kmalu videla saj  bi mogla imet user posted image  naslednji teden.Držite pesti ,jaz pa bom sporočila novico,kakeršna pač bo!

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 13.6.2007 14:17:09 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NIČ NE BO
10.6.2007 23:29:17   
Shani
joj ne tako razmišljat pa sej so nosečniški znaki zelo podobni pred prihodom M, ker pa jo ne pričakuješ šele naslednji teden uf je pa še veliko upanje. Meni že zamuja 4 dni pa še test neg. pa še zmeram upam

želim ti in držim pesti, da zagledaš user posted image

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2007 23:52:47   
hmm
dezurna, nikar ne obupaj tako hitro, znaki pred user posted image  in za user posted image  so si zelo podobni. Držim pesti za user posted image , da naš seznam ne bo več tako žalosten.

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2007 2:21:22   
Zvezdica
Ojla Dežurna,
poglej bedim s teboj. Me želodec boli.user posted image Ampak bo bolje.
Poglej, meni je bilo isto kot da bom dobila M, vse glih. Še celo en dan je nekaj kapljalo od mene, pa imam danes vseeno sineka.
Res, da ti verjetno vmes mal dol pade ampak bodi pozitivna, ker moč misli je moč dejanj, velja tudi za telo. Zato misli na lepo in to se ti bo zgodilo.
Sporoči kaj se bo zgodilo, da se skupaj veselimo.

Bod pridna še naprej,
Nočkouser posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 11:50:22   
veronical
Dvakrat noseča, dvakrat rodila, dva sina...Vsakič isto-preden sem zvedla, da sem noseča, sem imela popolnoma ISTE znake kot pred menstruacijo in nič drugače.To so moje izkušnje.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?