Anonimen -> Ne vem kaj naj si mislim - fantov odnos? (10.6.2007 18:07:30)
|
Ne vem kaj naj si mislim. S fantom sva skupaj en mesec. Že večkrat je rekel, da me bo poklical, pa me ni. pa ajde, sem rekla ok... nima časa, je pozabil (čeprav, resnici na ljubo, so to taki prozorni razlogi). Ta vikend pa....v četrtek je proti večeru samo na hitro prišel in rekel da je prišel sam po lubčka, da gre pol na pivo s kolegom. V prašala sem ga kdaj se bova v petek videla, pa je rekel: Se še slišimo, ok? Ok. V petek do 17.00 me sploh ni poklical, niti sms-ja ni poslal. Mu pošljem sms če greva na sprehod. čakam celo uro, da mi odgovori: da je dobil obiske in da ne ve če pride. Pa da gre v soboto v hribe. Seveda ni prišel. In do danes se mi sploh še ni javil. Pa sem ga že 3x klicala (se mi ni oglasil). Klicala sem ga še enkrat s prijateljičinega telefona, pa se tudi na tega ni javil ( ne pozna tel.št. od prijateljice). Besna sem, in to zelo. Resno razmišljam, da mu bom, ko se vidiva (če se bo sploh prikazal oz. javil) rekla da je konec. Po drugi strani pa mi le ni tako vseeno zanj.Ampak ne morem biti v zvezi z nekom, ki zgine ko kafra, in se nanj ne morem zanesti. Drugače pa je ljubeč, skrben, nežen, spoštuje moje odločitve. Kaj bi vi naredili na mojem mestu?
|
|
|
|