karpatos vs. kos (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

meta22 -> karpatos vs. kos (10.6.2007 12:04:15)

letos imamo namen dopustovati na enem od teh otokov. ( mamo radi veter)!!!
zanimajo me vaše izkušnje, predvsem kako je tam za male otročke (18 mesecev)!

lp
meta

rija -> RE: karpatos vs. kos (10.6.2007 12:43:20)

za karpatos ne vem. kos pa se mi ne zdi glih primeren za male otroke, niti plaže, niti samo glavno mesto, ki je zame veliko preveč bučno... meni je bil od vseh grških otokov najbolj mimo ravno kos.

vetra ti pa na nobenem ne bo manjkalo.

jaz bi ti bolj priporočala lefkas. ko sem šla jaz dol, je bilo na avionu 3/4 družin z majhnimi otroci.

BLAŽIKA -> RE: karpatos vs. kos (10.6.2007 16:17:15)

Jaz sem bila na karpatosu. Tam je eno majhno mestece in ena javna plaža, katero pa seveda moraš plačat . Če pa si boste vzeli avtomobil potem pa boste res uživali in našli prave sanjske plažice, kjer boste verjetno tudi sami. Če nimate namena vzeti prevoza ste skoraj zgrešili otok za otroke. Je pa mestece res majhno im mirno, ni nekakšnega ponočevanja in pijančevanja. Ena majhna rivica nekje 500 m par lokalčkov in to je to. Po 23 uri pa se vse umiri, in ni več žive duše.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Če še te kaj zanima pa kar vprašaj. Aja je pa tudi odvisno na katerem koncu si . Če boš na amopi bay, tam je samo en majhen hotelček in plaža, ki je zelo lepa ampak vse ostale stvari pa boš mogla iti prav v center, kjer smo bili mi. Tudi trgovine in restavracije.

Putka -> RE: karpatos vs. kos (10.6.2007 16:29:08)

Lani smo bili na Karpatosu, Amoopi. Sploh se nismo cel teden premaknili iz vasice, samo relacija hotel-plaža-hotel-restavracija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Smo prav uživali, bilo ni niti zelo vetrovno, ravno fajn da se je vročina tolerirala. Pa res lepe plažice, čista voda.. Smo samo zadnji dan ležalnike plačali, ker smo vedno šli preden so prišli pobirat € (miško je prišel ob 12h, mi smo bili ob 11h že v hotelu, pa ob ene 4h spet nazaj). Pa slabi dve urci z letalom, res luštno. Bomo še šli.

meta22 -> RE: karpatos vs. kos (12.6.2007 9:20:22)

hvala vam punce za odgovore. se še odločamo, verjetno pa bo res padel karpatos. se bomo odločili tik pred zdajci-last minute. se še takrat priporočam za kake informacije.

lp
meta

Stran: [1]