NikaB (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

gaja -> NikaB (28.10.2004 13:20:10)

Imam novico...

sem se danes registrirala na slo-apbt, vendar na domač email, pa zdaj ne pridem gor k se moram prijavit od doma, ne?

V ponedeljek gremo po kužiko. Smo šli v Žimarce pogledat, gospod je ful prijazen, stanje v pesjaku sicer ni rožnato, samo je gospod obljubil novega. Bora se je spravila k sebi, ni več čisto shirana, vendar če jo primerjam z mano se nič ne čudim, da je bila čisto suha. Tud meni gredo kile ful dol, sem že pod svojo prejšnjo težo, pa se ful nažiram.

Tolk so srčkani mali, ostal je en pesek in dve psički, tigrasta in svetlo rjava. Mi bomo vzeli svetlo, saj nama je bolj všeč, in še tigrasta je tako drobna. Malo me skrbi, če mi veš povedati, "naša" še vedno nima čisto črnega smrčka, tak flekast je. Kaj pomeni, če se smrček nikoli ne obarva?

Iskat jo gremo pa v ponedeljek!!! :kuza::bravo::bravo::bravo:

Naš tamali je samo tisto pobožal k jo bomo vzeli, tako da smo sploh vedeli katero. Čisto je bil navdušen!!Tako da bomo imeli dva dojenčka po novem.

LP,

:):):)

TARA in MAJ -> NikaB (28.10.2004 13:28:13)

tudi mi imamo:kuza:in vsi smo nori nanj je kot otrok želim ti veselje s :kuza: lep pozdrav od tare in njenega :kuza:

:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Luni -> NikaB (28.10.2004 13:46:39)

Gaja, od kje si? A ste šli v Žimarice samo kužiko gledat ali si morda v bližini kje tudi doma? :zmeden::ups::zmeden:

:muca:

gaja -> NikaB (28.10.2004 14:23:07)

Doma smo na Rašci, torej kar blizu. Zakaj? Ti tudi?

:):):)

Luni -> NikaB (28.10.2004 14:32:00)

a-a, bila: iz Sodražice ;)

:muca:

_Arwen_ -> NikaB (28.10.2004 22:42:40)

Pozdravljena,

govora o tem leglu je bilo tukaj :
http://www.slo-apbt.com/forum/viewtopic.php?t=521

Jaz osebno psa tam ne bi jemala...odločitev pa je vaša.

Glede pigmentacije smrčka; depigmentacija se šteje kot napaka pri vzrejnem pregledu, smrček mora namreč biti črn. Naj bi se obarvali lahko tudi sčasoma, vendar načeloma kar kmalu po kotitvi. Vkolikor pes ni namenjen za razstave pa je itak pigmentacija smrčka irelevanten pojem.

lp

Stran: [1]