|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasveti glede morja
9.6.2007 20:48:51   
Rubin.
... glede morja. Letos prvič potujemo z user posted image , ki je stara dve leti, pa me zanima če mi lahlo svetujete:

1.  kakšen obroč naj nabavim zanjo. Tam nekje do leta in pol je bila v Fredovem, sedaj pa ga niti pod razno noče. Sej če gremo na bazen je brez, ampak na morje bi pa vseeno bilo fajn da bo sama malo "plavala".

2. Ali naj bo na plaži brez vsega? S tem mislim ali naj bo brez pleničke (tiste za v vodo), brez kopalk?

3. Brez česa 100% ne smemo na morje? Je kaj takšnega kar je nujno potrebno imeti s seboj? Mislim razen tistih običnih stvari?

4. Katere igrače so nujni pripomoček?

Hvala za odg.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:47:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasveti glede morja
9.6.2007 20:51:45   
Anonimen
1. kakšen obroč naj nabavim zanjo. Tam nekje do leta in pol je bila v Fredovem, sedaj pa ga niti pod razno noče. Sej če gremo na bazen je brez, ampak na morje bi pa vseeno bilo fajn da bo sama malo "plavala".

Mi smo lani na morju imeli rokavčke(stara je bila 18 mesecev) in tudi letos ji bom vzela samo rokavčke.

2. Ali naj bo na plaži brez vsega? S tem mislim ali naj bo brez pleničke (tiste za v vodo), brez kopalk?

Pleničke za kopanje na morju nismo uporabljali, sem imela s sabo kopalke ampak je bila veliko brez.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:48:12 >

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2007 21:16:30   
žigolino
ZDRAVILA,TERMOMETER,KOBLAČILA TUDI ZA PRIMER DEŽJA ALI VETRA(MI SMO IMELI ENO LETO 3 DNI DEŽ IN BURJO)ŽOGICE IN KLOBUK TER KREME

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:48:31 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2007 22:03:55   
taška30
1. Mi obroča nismo imeli, pač pa rokavčke. Se mi zdi, da so otroci itak v glavnem ob obali, kjer se igrajo z lopatkami in posodicami..., če gre pa malo 'plavat', jo pa itak držiš.
2. Bila je brez kopalk/hlačk, pa se v 14 dneh ni niti 1x pokakala na plaži, vedno šele doma v pleničko (stara takrat 15 mes).
3. Dokumenti, denar, najljubša igrača...vse ostalo se lahko dokupi.user posted image
4. Plastično vedro, posodice, lopatke, grabljice, žoga za napihnit.

lp

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:48:49 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2007 8:27:13   
paris
Jaz bi ji dala rokavčke. Na plaži je komot brez pleničk.
Poleg vsega kar so ti že naštele, je dobro vzeti s sabo tudi kakšno senco za na plažo- kakšno marelo ali senčnik (nekakšen pol šotor). Pa kakšne igrače za slabo vreme.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:49:05 >

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2007 20:07:05   
Rubin.
Hvala punce.

A ni še premajhna za rokavčke? Jo bodo držali gor? Sem mislila da so za tam nekje od 3-4 let dalje.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:49:24 >

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2007 23:11:47   
Jessy
Mi smo ji letos tudi kupili rokavčke in bomo le te nesli s sabo. Zagotovo rokavčki držijo gor, saj so napolnjeni z zrakom. Res je, da na vseh škatlah piše, da so od treh let naprej, sam ni panike. Res pa je, da mora biti otrok stalno pod nadzorom, čeprav ima na rokah rokavčke.

Mi s sabo vzamemo:
paracetamol, kremo za sončenje, termometer, hladilna mazila, medvedka za spanje, oblačila, ki so vedno tudi za zelo mrzle dni (termovelur ali debelejše trenirke, nogavice), dežnik, klobuček, sončna očala, igrače (obvezno kangljice, lopatke, grabljice, lončke, tudi vodni mlinček je dobrodošel), obutev (tudi športne copate), letos bomo vzeli še senčnik za na plažo, ker ni nobene naravne sence... pa še kaj bi se našlo.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:49:38 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2007 23:20:38   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideja.

Hvala punce.

A ni še premajhna za rokavčke? Jo bodo držali gor? Sem mislila da so za tam nekje od 3-4 let dalje.

Mi smo našemu že lani dajali rokavčke za v morje, pa je bil star 1,5 leta. Ni problema, ga bodo že držala gor, nekdo od vaju pa tako ali tako mora biti zraven. pa še fajn je, če otrok sam stopica po nizki vodi in se ti ni treba bati, da se bi vtopil. In samostojno se lahko giblje.

2. Mi smo imeli (imamo) našega brez pleničke v vodi, delno pa tudi na plaži, vsake toliko pa smo dali pleničko gor...za vsak slučajuser posted image

3.+4. pa so že ostale napisale...

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:49:57 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2007 19:45:53   
Rubin.
No pa ste me prepričale, kupili bomo rokavčke (btw a je vseeno kakšne?), sicer smo sprva nameravali tisti obroč z hlačkami.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:50:16 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2007 22:22:08   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideja.

No pa ste me prepričale, kupili bomo rokavčke (btw a je vseeno kakšne?), sicer smo sprva nameravali tisti obroč z hlačkami.

Mi smo jih kupili kar v Sparu. Take, živooranžne. Pa lepo se naplavajte letos...

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:50:31 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2007 7:31:42   
honey
Tudi mi smo že lansko leto (15 mes) kupili rokavčke. V tistem obroču s hlačkami je bil samo prvo leto (pri 5 mes), lansko leto pa ni bilo variante več za obroč, samo še rokavčki. Z njimi je plaval , skakal v vodo (v bazenu) pa tudi po morju ob obali je hodil z njimi. Je res, da je bolj prost, ker tisti obroč okrog ritke ga samo ovira. Bil je pa večinoma brez pleničke, edino če smo šli v bazen, sem mu dala gor plavalno pleničko, po plaži je hodil pa nag, mu  nit kopalkic nisem oblekla.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:50:45 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2007 10:19:56   
Pajaca
Tvoj otrok def ni premajhen za rokavčke. Naš Pajacek je bil že lani pri 7m v rokavčkih, ker je preprosto zlezel ven iz obroča z hlačkami (pa sta bila dva obroča okol njega), potem nam je pa še s čovnčka ven skočil. Pa je ful užival z rokavčki, sam mal smo mu mogl glavo držat ven iz vode, ker to je rabil nekaj časa da je dojel. Letos plava z njimi ko zmešan. Kupil smo pa kar čist tamale v merkatorju.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:51:00 >

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2007 16:27:07   
Lidy
Poleg vsega kar so že punce napisale vzami s sabo na plažo še kako plastično vrečkico (recimo tako od špara ali merkatorja) in vlažilne robčke.
Za vsak slučaj.
Naš je bil na plaži brez pleničke in kopalkic pa smo imeli manjšo nesrečo user posted image  .
Se je namreč na pesku pokakal, star je bil dobro leto. Še dobro, da smo bili pripravljeni.
Sem letela v trbo po vrečkico tako da je končal svoje opravilo kar v njej, ostalo smo pa s peskom vred v vrečo vrgli.

Ja morem rečt, da smo imeli srečo.

Definitivno rokavčke, saj ne bo toliko plaval vseeno se mi zdijo bolj varni kot "običajni" obroči.

Uživajte na dopustu

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:51:33 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2007 16:57:56   
SRECNA pika

mi smo kupili obroc- NE KUPI SE NAVADNEGA AMPAK TAKEGA KI IMA NAREJENO ZA SEDET in rokavcke. Plenicke imamo navadne in take za v vodo, imamo tudi kopalke in pa take posebne kopalke za v vodo, da zadrzijo tudi drekec ce se slucajno kaj zgodi... :-)

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:52:24 >

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2007 20:10:41   
Rubin.
Ja res super, da ste mi svetovale, tako da bomo pripravljeni, kolikor se pač da vnaprej pripraviti user posted image . Jutri pa grem v Mercator kupit one cart rokavčke s Pujem, pa še tisto senčilo bom vzela, čeprav močno dvomim da bo v njem, bo pa verjtno meni bolj prav prišlo.
No sedaj pa samo čakamo da pride julij in gooooooooo.

user posted image  No mi bomo imeli rokavčke, hahahaha.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 14.6.2007 18:52:47 >

(odgovor članu SRECNA pika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2007 19:11:15   
viv_
1.  kakšen obroč naj nabavim zanjo. Tam nekje do leta in pol je bila v Fredovem, sedaj pa ga niti pod razno noče. Sej če gremo na bazen je brez, ampak na morje bi pa vseeno bilo fajn da bo sama malo "plavala".
Rokavčki + tista "kača". Sploh "kača" se pri nas super obnese. Majo jo sedaj v vseh supermarketih, stane pa pomoje ene 2 EUR.

Jaz jo imam na plaži vedno v kopalkicah. Prvič zato, da nima polno rito in pišo peska oz. mivke, drugič tudi zato, ker je vse več izprijencev po svetu. S tamalo smo bili sedaj na morju enkrat v Italiji, enkrat v Grčiji in moram rečt, da nisem videla nobenega malega nagca.

3. Brez česa 100% ne smemo na morje? Je kaj takšnega kar je nujno potrebno imeti s seboj? Mislim razen tistih običnih stvari?

4. Katere igrače so nujni pripomoček?
Kakšen napihljiv čolnček je fajn, pa kanglice, lopatke itd.

Hvala za odg.
Ni za kaj user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

če znanci "ukradejo" ime za otroka
Erin

in dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, ve

vztrajate pri imenu (65%)

izberete drugo ime (35%)

Število vseh glasov: 279

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!