prekinitev delovnega raymerja ya dolo;en ;as med bolni[ko (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

sabini -> prekinitev delovnega raymerja ya dolo;en ;as med bolni[ko (28.10.2004 12:37:52)

poydravljene yanima me ;e katera ve ;e se mi prekine delovno raymerje med bolni[ko ali porodni[ko ali se mi potem prekine tudi porodni[ka.Hvala ya odgovor ;e katera ve .Super ste na forumu res kaj bi brey vas:sloncek:

sa -> prekinitev delovnega raymerja ya dolo;en ;as med bolni[ko (28.10.2004 13:26:11)

Meni je potekla pogodba v casu porodniske in mi tudi niso podaljsali porodnisko pa dobivam vseeno.

TARA in MAJ -> prekinitev delovnega raymerja ya dolo;en ;as med bolni[ko (28.10.2004 13:30:38)

porodniška se ti ne prekine.LP.:metulj:

nežka -> prekinitev delovnega raymerja ya dolo;en ;as med bolni[ko (28.10.2004 14:28:45)

Delovno razmerje za nedoločen čas se ti itak ne sme prekiniti v času bolniške, če pa preneha del.razm. za določen čas, pa boš porodniško nadaljevala, tudi nadomestilo dobivaš v isti višini kot pred prenehanjem DR (v primeru, da si nastopila porodniško še v času, ko si bila v del.razmerju)

Obrni se na CSD Šiška, vprašanje lahko postaviš po internetu, pa ti odgovorijo (tudi sama sem se že tako pozanimala)

Lp :zajcek:

Stran: [1]