Kako imate oblečene (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Maleal -> Kako imate oblečene (9.6.2007 15:12:39)

..dojenčke zdaj ko je tako vroče?Jih še imate v plenicah za široko povijanje?Mi jo imamo v pamperski,benkici in pajacku do pasa,ko pa gremo ven pa ji pokrijem samo uhice s pleničko.Kdaj pa lahko imajo kratke rokave?




pika30 -> RE: Kako imate oblečene (9.6.2007 15:51:15)

Moja je stara 5 mes in je v tej vročini samo v bodiju s kr. rokavi in klobuček!
Tudi če je tvoja stara samo 1 mes in če je zelo vroče,ji lahko brez skrbi oblečeš kr. rokav.




Naja30 -> RE: Kako imate oblečene (9.6.2007 16:16:21)

Najprej vse najboljše Alini za 1 mesec! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Mislim, da jo lahko imaš oblečeno v kratek body s kratkimi rokavi, kadar je tako vroče kot danes. Saj drugače se bodo skuhali s temi plenicami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Naša je stara 6m, oblečem pa jo dostikrat samo v body s kratkimi rokavi, včasih dam še kakšne tanke hlače čez, obvezno pa je brez nogavičk.




ajdaN -> RE: Kako imate oblečene (9.6.2007 20:14:11)

Evo naša je cele 3 dni starejša[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , pa je bila danes v bodiju s kratkimi rokavi in na kratke hlačnice. Pa je bilo čez glavo! Ko se je popoldne ulilo in fino shladilo, sem jo pa za en čas pokrila z brisačko. Tako da jo brez problema daš v kratke rokave in hlače.

Ne vem pa zakaj ji pokrivaš ušesa s pleničko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Zunaj je 25 stopinj!? Naša odkar je rojena še ni imela na glavi nič.




taška30 -> RE: Kako imate oblečene (9.6.2007 22:12:31)

Mi še široko povijamo, ker imamo šele drug teden kontrolo kolkov (en je bil 2A), upam, da se jih rešimo. Drugače pa čisto odvisno od dneva (temperature) in kje smo - zunaj 'na soncu' ali v stanovanju, kjer je hladneje.
Ušesk pa jaz tudi nič posebej ne pokrivam, pač pa pazim, da doma ali v avtu res ni prepiha.




Aja1 -> RE: Kako imate oblečene (9.6.2007 22:13:51)

V bodi brez rokavov, kratke hlače in klobuček.
Mislim, da jo res komot oblečeš v kratke rokave, ker je tudi njej vroče.




Marogica -> RE: Kako imate oblečene (9.6.2007 23:39:06)

Jaz sem imela moja dva bolj slečena, kot oblečena. Torej samo bodi brez rokavov in plenička. Brez kapice ali klobučka, saj sta bila v vozičku, ki je imel strehico. Naša pediatrinja je rekla, naj sebe pogledam, kako se v takšni vročini oblačim, ko sem pri 1. mesecu otroka pripeljala v tankem bodiju in tankih dolgih hlačah(pajacku). Sva šla kar v bodiju iz ordinacije in celo poletje je bilo tako. Niti kratkih hlač ne potebuje, to je samo še ena "cota" več in predvsem odveč v tej vročini.

Raje imej pri sebi kakšno pleničko, da ko otrok zaspi, da ga pokriješ. Zadostuje.




Putka -> RE: Kako imate oblečene (10.6.2007 9:34:10)

lmarcel - jaz imam tudi Katjo v dolgih rokavih. Sploh tole "aprilsko" vreme, ki se menja vskae par minut. Jaz sem ponavadi bolj slečena, pa imam kar jopico oblečeno, sploh ko zapiha in se kar ohladi. Katja pa še v vozičku leži in se ravno ne pretegne.

Ima pa oblečen body z dolgimi rokavi in bombažne žabice ali hlačke do pasu. Če gremo pa ven, ji pa še bombažno jopico oblečem. Pa tanko dekico ima vedno čez. Če je pa zunaj 25st, potem je pa odkrita. Pa opažam, da ji bolj toplo paše, ker jo zavijem kot bubico in veselo smrči.

Kapico smo imeli pa ko je bila prehlajena, pa zdaj ko je bilo zunaj tako sivo.




ancka1 -> RE: Kako imate oblečene (10.6.2007 12:24:11)

Jaz imam našega mulčka (6 tednov) oblečenega v en tanjši body z dolgimi rokavi, žabice do pasu in copatke. Vreme je res tako nestabilno, pa tudi mislim, da mu zaradi kratkih rokavov ni toliko manj vroče. Jaz res samo pogledam, da mu dam body, ki je iz malo tanjšega bombaža in to je to. Če je pa malenkost hladneje, mu dam pa ta cele žabice gor.




Strawberrie Cherrie -> RE: Kako imate oblečene (10.6.2007 12:29:33)

Ko je bilo deževno, sem ga imela v dolgem bodyu in trenerki...pa štumfekih in kakšno mikico, jopico za zraven, če je bilo zunaj pod 20 ° ...danes recimo, ko je vroče, ima gor kr.rokave in kr.hlače, brez zoknčkov...
stra je pa 6m.




cv105 -> RE: Kako imate oblečene (10.6.2007 21:50:07)

Naš ima skoraj 3m pa opažam, da mu paše bit oblečen. Je zgleda bolj zmrzljive sorte. Imava boxždy z dolgim rokavom pa žabice do pasu, če je bolj hladno pa še trenerko čez. Pa ušesa vedno pokrita. in na nogah najmanj ene nogavice, ker, naj se sliši še tako čudno, ima nogice sicer vedno ledene.




Anonimen -> RE: Kako imate oblečene (11.6.2007 7:35:13)

Naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stara 3 mesece, pa je bila včeraj v bodiju s kratkimi rokavi in kratke hlače je imela, brez nogavičk.




lilka -> RE: Kako imate oblečene (11.6.2007 8:55:44)

Joj ko tole berem, sem jaz čisto mimo, imam zgleda preveč oblečeno, če pa ji ni vroče, jaz jo tipam pri vratu in tudi drugače ne kaže da bi ji blo vroče. Jaz jo še vedno oblačim v majčko, potem pa body čes na kratek rokav, pa hlačke s stopali, če je brez ima pa nogavičke, samo ima pol ponavadi mrzle noge in ji dam še bombažne copatke čez. Ne vem, do sedaj še nisem opazila da bi ji blo vroče, s tem, da v vročini nisva zunaj, doma je pa itak hladno, če smo pa na kakšnem pikniku sva pa v senci in se mi ne zdi da bi ji blo vroče, sploh ne upam, da bi ji oblekla samo body na kratek rokav in hlačke brez nogavičk. Bom mogla poskusit jo manj oblačit bo pa ja že 2 meseca v petek.




Stran: [1]