Kaj kupiti za darilo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

yaris -> Kaj kupiti za darilo (8.6.2007 23:20:19)

Kolega ima jutri žurko,ker je dopolnil 30 let.
Povabil je mene in dragega,vendar jaz sploh nimam ideje,kaj mu kupiti za darilo.Je pa oseba,pri kateri sem jaz spoznala mojega dragega,pred dobrimi osmimi leti.In je res kar dober prijatelj.
A mi da katera kakšno idejo???
Ker nebi rada da dava za darilo kakšen darilni bon.

lp

petra81 -> RE: Kaj kupiti za darilo (8.6.2007 23:30:36)

Če je vajin dober prijatelj, ga vidva dobro poznata in bi mu mogoče kaj v zvezi s kakšnim njegovim hobijem!!

yaris -> RE: Kaj kupiti za darilo (8.6.2007 23:47:13)

Hobijev nima,rad pa potuje,kampira.
In doma ful časa preživi na netu. 
Sem ga vprašala kaj bi rad za darilo pa pravi sam dobro voljo,ampak jaz ne mislim hodit prazna na roj.dan.Kakšen alkohol kupovat,pa se mi zdi brezveze,ker nebi imel nič za spomin.

*bubi* -> RE: Kaj kupiti za darilo (9.6.2007 5:55:23)

Prijatelju za 30 let? Nekaj za štos, imaš trgovine, ki so polne take robe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pingvinčica -> RE: Kaj kupiti za darilo (9.6.2007 7:13:07)

Midva sva lani najinemu kolegu kupila časopis, ki je izšel na dan, ko se je rodil. Samo je pa res da je malo pozno za kaj takega. 

zungi -> RE: Kaj kupiti za darilo (9.6.2007 7:34:09)

Če praviš da rad kampira in potuje, bi se jaz definitivno navezala na to.
Nevem mogoče kakšno dobro spalno vrečo, nahrbtnik, zraven pa mogoče še zemljevid pokrajine katero še ni obiskal vendar si jo želi....
Heheh, tudi naš prijatelj danes praznuje 30 let - pa sm kr njegovo ženo vprašala kaj si želi in mi je dala par namigov tako da mi je res fulllll lažje zaradi darila.

purple -> RE: Kaj kupiti za darilo (9.6.2007 8:47:02)

Mi imamo navado,da  vsi prijatelji,ki smo povabljeni zberemo skupi in mu kupmo neki orng.Ponavadi to organizira partner slavljenca.

Stran: [1]