najina pikica* -> poročena (8.6.2007 23:15:00)
|
2.junija je bil moj dan.......končno izrečen DA....pred sinčkom,starši,sorodniki prijatelji.....zjutraj dež,(malo slabe volje in živčnosti,pa pravijo,da tudi to mara biti,če ne drugega bo bogastvo,denar) tik pred začetkom ceramonije pred hišo je kar naenkrat posijalo sonce,moja tiha molitev je bila uslišana,da bi MOJ DAN potekal po načrtih,srečno,veselo,nepozabno.....v moji vasi pred hišo mojih staršev je bila postavljena šranga,ja jasno moj fantič se je moral mal dokazat....nato je sledila civilna poroka na gradu Bistra na Vrhniki v lepem zelenem parku....nazdravje z šampancem,sladkanje z jagodami in kokosovem pecivom,....nato cervena poroka v cerkvi v ljubljani,lep ganljiv obred,prelivanje notranjih čustev....ter poročno slavje v gostišču Portal.....le kaj bi si lahko zaželela še lepšega,še bol prijetnega,toplega.......srečno,veselo in nepozabno!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] en verz,ki mi ga je napisala prijateljica v čestitki; .....GLOBOKO V DUŠAH PRAVLJICE SPIJO,A VČASIH SE PRAVLJICE TUDI ZGODIJO! NAJ SE NA TA TVOJ NEPOZABNI DAN ZGODI TUDI TVOJA PRAVLJICA!.....
|
|
|
|