vesnaRR -> Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja na forumu (28.10.2004 20:00:36)
|
Jančika, saj ne bi ukinili zadnjih 30 debat, samo ta dva foruma se ne bi prikazovala. In to je samo ideja. Da še enkrat predstavim problem - gre za številčnost novih debat na dan predvsem na Vsakdanu. NE motijo me čestitke in ostalo, to je ful lepo in normalno zaželjeno, samo številčno pa je vseskupaj problem. Npr. tole debato sem začela okrog 12h, pa smo tik pred drugo stranjo na Vsakdanu, na zadnjih 30 nas že dolgo ni več. To je malo problem, ki bi ga rada tudi rešila. Če bi imeli forum 'čestitke in pozdravi' potem se ne bi prikazoval na zadnjih 30, ker bi bilo res preveč. Po drugi strani pa se mi zdi tak forum preveč predalčkast, bi voščila izgubila svoj smisel. Sploh ker ponavadi voščiš nekomu na forumu, kjer večinoma 'domuje'. Ja, iskalnik bi lahko prestavili na kakšno bolj opazno mesto, to je res. Ali te moti kaj pri strukturi stavka? Registracija: zaenkrat dopuščam možnost, da se kdo ne želi registrirat, in to željo spoštujem. Če pa ... saj vemo kaj, smo že v pripravljenosti za preureditev. Tako da zaenkrat ne bi več debatirala o tem, razmišljam da bi dala anketo pa potem vidimo želje in potrebe. Mimogrede, res ne štekam kaj si mislila s tistim zadnjih 20:zmeden: Torej vsem, če vas kaj moti v 'pravilih' (tudi slovnične napake) mi to povejte direktno prosim.
|
|
|
|