Maxica -> RE: Koliko časa po jedi kakajo in lulajo? (8.6.2007 20:23:48)
|
Mi smo prejšnjo nedeljo naredili ta korak in Maxu kar vzeli plenico stran. Dvakrat se je polulal, nato pa je ugotovil, zakaj se gre. No, mogoče mu je do zdaj še ene dvakrat ušlo, je rekel, da je pozabil, sicer je pa res priden in vesten. Ko ga prime, si gre po kahljico, se pooooočaaaaasiiiii sleče, pa se vsede. Mu nič ne uide tisti čas. Za ponoči mu sicer še dam plenico, vendar se načeloma skoraj vedno zbudi s suho in gre potem na kahlico. Lula pač takrat, ko ga prime, ga nič ne posedamo na kahlico. Če se mi ravno zazdi, da že par ur ni lulal, ga spomnim, če bi kaj šel, pa potem gre, ampak drugače se pa kar sam spomni. Za kakat pa nima kakšnega redu, vsaj trenutno ne, tako da isto gre kakat, ko ga pač prime. Prvih par dni je začel kakati, pa smo ga potem hitro napadli, naj šiba na kahlico in je ene dva dni kar zadrževal, ampak potem je pa tudi ta led prebil in sedaj lepo lula in kaka. Če bi vedela, da bo tako lepo in hitro sprejel, bi mu že prej vzela pleničko, vendar se mi enostavno ni zdel pripravljen. Držim pesti, da tudi vam čimprej uspe.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|