punkcija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

zvezdica26 -> punkcija (8.6.2007 17:32:48)

Živjo punce

Prosim za en hiter odgovor ker imam celo "štalo" doma. Konec meseca naj bi šla na IVF, sedaj pa zvem, da mora moj na nek seminar in ga ne bo v sloveniji.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Zanima me kateri dan ciklusa ste imele punkcijo. Re ne bi rada opovedala postopka, ampak pri njemu je pa tako da če ne bo šel je vprašanje kaj bo z njegovo službo.
hvala
lp

MARTINŠČICA -> RE: punkcija (8.6.2007 17:44:34)

Hojla,
jaz sem imela punkcijo 12. dan. Ampak kdaj pride do punkcije, je odvisno od vsake posameznice. Ena na stimulacijo odreagira prej, druga kasnej ali sploh ne. Tako da naj se raje tvoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] nekako zmeni v službi.

LP Martinščica

sayuri -> RE: punkcija (8.6.2007 19:13:18)

Tudi jaz sem imela punkcijo 12. dan.

GoYa -> RE: punkcija (8.6.2007 20:24:59)

Jaz 14. dan.

Mijavček -> RE: punkcija (8.6.2007 21:44:24)

Uf, težko boš tole skombinirala, odvisno je kdaj dobiš M, kakšen postopek maš, kdaj začneš jemat zdravila, kok hitro ti folikli zrastejo....
Pri emni nje blo tkole:
prvič, kratek postopek, punkcija 11. dan po M
drugič, dolg postopek, punkcija 19.dan po M ali 15. dan po začetku špikanja z Gonalom

Anonimen -> RE: punkcija (9.6.2007 6:20:47)

Zvezdica, ne sekiraj se in se ne obremenjuj s temi dnevi, ker ne boš nikoli vedela, kdaj bo pri tebi punkcija. Ko se boš šla naslednjič menit ali na pregled oz UZ, povej, da tvojega ne bo in če lahko seme tvojega zamrznejo.
Moj je v enem postopku tudi bil službeno odsoten in je nekaj tednov prej oddal seme, ki so ga zamrznili. Jaz sem šla sama na punkcijo, seme pa me je tam že čakalo. Če tvoj nima slabega spermiograma, potem to ne more bit problem, če pa ima zelo slab spermiogram, potem pa ti bodo že svetovali. Lahko bodo vseeno zamrznili, vendar te bodo opozorili, da se lahko zgodi, da ne bodo dobre kvalitete. če ne more, ne more, malo zatežita tam, če sta pa pri Rešu, pa ne bo problema.
Probajta se pa čimprej zment, ne zadnje dni!

Stran: [1]