simonas -> ZA NAS (130. NADALJEVANJE) (29.10.2004 7:39:23)
|
Pozdravljene punce! Zatišje z moje strani ni pomenilo, da sem vas zapustila ampak le, da sem v grozni gužvi. Danes imamo otvoritev novega objekta in me čaka še ogromno dela in ogromno dirkanja... zato pa sem si rekla, da se raje zjutraj oglasim, kot pa da potem spet ne utegnem:ups:. Pri meni se nič kaj novega razen tega, da nervozno čakam 05.11. da vidim, če se me bo :hudicek:M tokrat usmilila in ne bo prišla na obisk. Znakov ravno nimam nobenih:zmeden:, vendar pa baje zgodnji znaki niso pogoj, tako da se vedno upam... Anitka me veseli, da si dobro prestala poseg. Jaz se ne bom mogla priključit vasemu danasnjemu klepetu, ker doma nimam interneta in torej žal ne morem. Se pa mi obeta, da bom dobila en sluzben računalnik domov, pol pa se zna zgodit, da vas tudi v poznih urah pridem kaj pogledat - pa še bolj mir bom imela;). Vidim, da se kar javljajo nove :nosecka:, kar me seveda zelo veseli in močno upam, da se jim kmalu pridružim, ve ostale pa potem kmalu za mano, da še na kakem drugem forumu vržemo dol debato:)-. Grem jaz zdaj skuhat eno dišečo :kava:, ve pa čim lepše preživite vikend, čim več stiskanja in :sloncek::sloncek::sloncek: vam želim! Simona
|
|
|
|