Se vam je že kdaj zgodilo? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anadejka -> Se vam je že kdaj zgodilo? (28.10.2004 8:41:56)

Namreč jest sem na Klomifenu,pa sem že učeraj in danes zjutraj spet pozabila vzet tableto.Čist sm neresna,vem.Ampak če vam po pravic povem se mi za vseskp že prav j...,joooj sam kolnem dans.Mah,če pa itak nč ne nucajo!!!:grrr:Pa še zdaj jih imam za zadnji ciklus,pol pa nazaj k G.
Uglavnem hotla sm sam uprašat kaj mislite a tiste tablete pač izpustim al jih pol kr pojem.Dva naenkrat se ne upam,k se mi zdi da vsi ti hormoni name pol prehudo delujejo.
A se je keri to že zgodilo?

GoYa -> Se vam je že kdaj zgodilo? (28.10.2004 10:01:58)

Ej, punce, jaz si naredim opomnik v GSM. Probajte še ve. Tako sigurno ne boste pozabile. 8) Matr sem pametna, kaj :ups::ups::)-:)-

anadejka -> Se vam je že kdaj zgodilo? (28.10.2004 12:34:29)

Čudno,men je pa prjatlca rekla da ko je ona jemala te tablete je imela ves čas ful povečan izcedek in ji je G rekla naj se nič ne sekira,da to je vzrok hormonov zaradi Klomifena.
Aja Ina pa če si na Klomifenu je možno da ti M zamuja 2-3 dni.Tudi meni se je ciklus podaljšal zadnja dva meseca.Prej sem jo imela na 28 zdaj na 30 dni.Tko da prvič sem bla ful vesela ko mi je M 3 dni zamujala,že čist prepričana da sm :nosecka:pol pa hudo razočaranje:(

Upam da pri tebi ne bo tako.

Stran: [1]