|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GRADNJA STREHE IN MANSARDE
8.6.2007 0:33:52   
darjasova
Ojla!

Zanima me, če bi kdo vedel približno višino investicije  - ceno za gradnjo strehe in ureditev mansarde na kvadraturi bruto oziroma tloris je 9m x 7m. Zamišljeno imam, da bi bila streha dvokapnica z dvema frčadama, da bi pridobila čim več uporabne kvadrature. V mansardi bi bile tri sobe. Instalacija bi bila samo elektrika, ogrevanje,  kabelska in internet. V mansardi ne bo vode, ampak bodo samo 3 sobe, ter stopnice do pritličja. Zanima me približna cena te investicije v Ljubljani z najcenejšo izvedbo z laminati, PVC okni. Se pravi, da me zanima minimum, da je mansarda in streha izdelana do konca s predelnimi stenami. Brez pohištva. In da so bele stene povsod - knauf?

Lepa hvala za odgovor in če kdo pozna izvajalce lahko piše na zs. LP Martina

Prosim za čimveč informacij.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GRADNJA STREHE IN MANSARDE
8.6.2007 0:35:20   
darjasova
No pozabila sem samo še to, da me zanima končna cena z izdelano fasado vred. Tko na približno, ker vem da je težko rečt.

(odgovor članu darjasova)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2007 0:41:47   
Marogica
Nekje sem zasledila, da se giblje cena na m2 nekje med 600-800€.  Torej pri vas je to 63m2 x 700(povprečje)= 44.100,00 €. To je seveda okvirno in odisno od izvajalcev, materiala..... Upam, da vas bo stalo manjuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2007 0:43:08   
darjasova
Marogica in kaj vse ta cena okvirno zajema?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2007 0:47:59   
Marogica
To je bilo mišljeno od 0-do vselitve. Torej, da je narejeno vse, da lahko v bajti živiš, brez notranje opreme(kuhinja, postelje..)Da si človek lažje preračuna, je bila postavljena okvirna cena, če hočeš na "hitro" vedeti, koliko te bo stala bajta.

Pri vas bo najbrž manj, ker če prav razumem, hiša že stoji, torej odpadejo zunanje stene...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2007 8:40:19   
darjasova
 Ojla Marogica!

Ja hiša že stoji ja, ampak samo do prve plošče. Zato me zanima koliko bo prišla najprej streha šele nato pa izdelava mansarde z dvema frčadama in stopniščem, predelnimi stenami in vrati. Ker sedaj še ni nič. Objekt je narejen samo do prve plošče in je brez izolacije. LP Martina

Pa, če kdo pozna dobre delavce, pa da niso predragi se priporočam. Smo pa v Ljubljani.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2007 20:19:05   
bamby

Glede na informacije, ki si jih podala, ti je marogica dokaj realno odgovorila. Podala si še vedno premalo informacij, da bi lahko dobila bolj natančen odgovor. Že samo pri strehi so lahko velika odstopanja. Vsaka streha ima svojo ceno, proizvajalcev pa vemo, da jih je na kupe. Pa izvajalci del se tudi razlikujejo, koliko kdo računa za kakšno delouser posted image  Glede na to, da bi ti delali drugi, je zadeva spet precej dražja. Malo si skoraj lahko zamisliš koliko v LJ stane stanovanje za m2? Morda polovična cenauser posted image  Težko bi rekli!

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?