Punce držimo :miska: za našega alpinista, kateri poskuša prvi preplezati južno steno Jannu-ja...vedeti je treba da je ze kar nekaj ekip poizkušalo, pa ni nobenemu uspleo...
Tomaž naj te :angel: čuva...da se čimprej vidimo....pa srečno
Donja -> TOMAŽ HUMAR (28.10.2004 8:08:45)
Držimo pesti.
Offtopic:lušna slikca tvoje princeske
Erdbeere -> TOMAŽ HUMAR (28.10.2004 8:10:14)
hvala
sem pozabla link prlepit, kejr lahko spremljate kaj se z njim dogaja, upam da bo delal
:bravo:Ohooojjj!:bravo:link prijel-videla, prebrala: držim pesti,da bi vse šlo kot po maslu.!!!!!!!!Pozdrav,ne iz gora ampak iz:morje:
Anonimen -> TOMAŽ HUMAR (28.10.2004 9:54:16)
Tudi jaz upam, da se mu bo posrečilo. Ampak če bi bil to moj mož, bi ga za ušesa za radiator privezala, pa naj tam počaka, da ga take nevarnosti minejo.
Erdbeere -> TOMAŽ HUMAR (28.10.2004 10:01:30)
Splišni tud jest bi to nardila....morm priznat da ko je prišel se poslovit in mi je v slovo roko stisnu sem jo kar hitr iz pisarne v svojo pisarno popihala, ker je res zanimiv človek pa se mi je kar solzica utrnila....v glavnem bilo je grozno slovo...da bi bil pa to moj mož bi se mi pa zmešal :zmeden2:
Lenny -> TOMAŽ HUMAR (28.10.2004 10:17:31)
Ujjjj, jaz bi mojega tudi doma noter zaprla! Bi me bilo preveč strah zanj! Ne vem, kaj bo, če kdaj na Lotu zadene in si bo hotel motor kupiti! Še za to bi me bilo strah :)
kimi -> TOMAŽ HUMAR (28.10.2004 11:37:02)
držimo pesti, če mu uspe bomo še bolj slavni-slovenci seveda