Trebušna viroza (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

L&F&B -> Trebušna viroza (28.10.2004 7:18:18)

No, pa smo jo tudi mi dobili:grrr:!Smo dobili obisk, no pa nam je malček pustil še to. Sem kar malo jezna na mamice, ker niti ne povedo, da je mali buban in ga takega vozijo okoli. Ko pa sem jo potem malo zaslišala, pa je priznala, da so imeli prav take znake, kot mi. Lumpi jo je dobil včeraj in se nekako še drži. Jaz pa danes:((:((:((.
Imate tudi ve kakšne izkušnje in kako se borite?
Lp tudi v tem dežju.:duda:

Donja -> Trebušna viroza (28.10.2004 7:35:57)

Čimveč tekočine, če ima drisko potem hrano ki zapira (banane, bobi palčke, postano jabolko, riž,) borovničev ali šipkov čaj. Linex kapsule ali medicinsko oglje.

L&F&B -> Trebušna viroza (28.10.2004 7:47:02)

Hvala! Zaenkrat sem mu ukinila mleko in mlečne izdelke, pa je bilo takoj boljše, bom pa še poskusila samo s tako hrano in borovničevim čajem. Če še danes zdrži pa lahko potem rečem, da se stanje normalizira. Ja, upam res, da ne bo predolgo, ker revček nič ne je.:zajcek:

Donja -> Trebušna viroza (28.10.2004 8:57:41)

Važno da dosti popije. Skuhaj mu govejo juho in jo malo bolj soli. Je boljše od Nelita, ki je ogaben. Rabi pa elektrolite.

Anonimen -> Trebušna viroza (28.10.2004 9:16:29)

:love:ciao:ubogo dete,le kako ga mora trebušček bolet,nič novega ti nimam svetovat so ti vse druge že povedale,samo glede banane,ta naj bo zmečkana in postana,taka ki že postane temna,pa lahko bi skuhala staro babično pržganko,ta tudi spada k dijetam proti driski.:angel:Upam da se bo čimprej pozdravil:duda::duda::duda::duda::duda:L.P::morje:

Pupica -> Trebušna viroza (28.10.2004 11:43:48)

Ja tut jaz to sovražim, da pridejo, so tiho, potem pa povedo, ups...mi smo pa mal bolani:grrr::grrr:
Ko gredo pa samo čakaš kdaj boš obležal!
je pa res, da se kr držim, od poroda, je bil moj dragi večkrat bolna kot jaz:bravo::bravo:
:muca:

Stran: [1]