|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebušnjaki
27.10.2004 22:43:04   
lorelei
Punce - minilo je že 6 tednov od poroda, jez pa nisem naredila še niti enega trebušnjaka!!! :sloncek::sloncek::sloncek:Pa bi bili krvavo potrebni. Le kje naj dobim voljo? Vsak večer si rečem, da jutri pa res, ker sem danes preveč zmatrana :muca:in seveda tud "jutri" ni nič.

Kaj ve kaj telovadite?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trebušnjaki
27.10.2004 22:45:37   
mammika
Joj od poroda je že eno leto pa še mal jaz a si še vedno vsak dan rečem evo jutr pa res..pa še kr nč ni :)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trebušnjaki
27.10.2004 22:47:28   
Anonimen
:)-iiihhhhh!!! vsak dan?!!:ups:Petnajst let je minilo od poroda...bom jutri začela:ups::ups::ups::)-:)-:)-

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   trebušnjaki
27.10.2004 22:47:29   
po
:):):)
Smo že dve! Samo da jaz zabušavam že od 6.8! Moški kvartajo, žene čvekajo?!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trebušnjaki
27.10.2004 22:50:11   
Anonimen
:)-:)-:)-Po:)- tri prosim..midve sva ističasno poslale sporočilo haha to sva ubrane..:)-:)-:)-

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   trebušnjaki
27.10.2004 22:52:05   
Bela
Naj se ti nikamor ne mudi, ker zdaj imaš druge skrbi.
Jast sm že štiri mesece od poroda in še sanja se mi ne da bi kaj telovadla.

Prej sem aktivno kolesarila in ne predstavljam si da bi postavo pridobivala doma na tepihu!Sploh nimam navdiha.
Nekako se mi to ne ljubi, raje bom počakala na pomlad in si takrat vzela urco ali dve pa skočla na kolo in v tem pošteno uživala:sloncek:na zraku.

Ne nadeni si še dodatnega bremena, najprej si naberi moči, kar zahteva nekaj časa in ko se boš počutila fizično bolje se pa dela kar loti.

Pa voljo je treba!:sloncek:

Lp

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trebušnjaki
27.10.2004 22:53:29   
lorelei
:)Ok, ženske!!! Zdaj pa naredimo nekaj - hitro vse na tla, malo pavze od čvekanja in naredimo vsaka 3 trebušnjake! Javite, če je šlo:)

Joj, Neva, pa menda bo ja uspelo prekiniti 15-letno tradicijo?!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trebušnjaki
27.10.2004 22:57:04   
Anonimen
:)-:)-:)-Saj poskušam pa vedno kaj umes pride...no pospravljat pa likat:ups::ups::ups:sedaj še mojga Timija čuvam...ja moram najti čas:ups::ups:

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   trebušnjaki
27.10.2004 22:57:12   
mammika
evo je šlo:)-:)-:)-:)- Ampk jaz ne rabim samo treh jaz jih rabim 100:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   trebušnjaki
27.10.2004 23:02:47   
lorelei
No, saj zdaj pa vsak dan enega več.:)-:)-:)-

Moram najt še koga, ki se bo trudil z mano in mi dajal korajžo. Pa delal slabo vest.:hudicek:

Bela, men pa kolo ne koristi. Vsaj ne pri ohlapnem trebuhu. Tudi jaz imam raje hojo v hribe (ki se je bom intenzivno lotila spomladi), ampak stare hlače bi pa rada že kaj prej oblekla...;)

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   trebušnjaki
28.10.2004 8:53:48   
Nogavička
Pridna, da že tako zgodaj razmišljaš o trebušnjakih. Jaz sem že pet mesecev od poroda pa mi še na misel ne pride, da bi jih šla delat. No, mi pride za kakšno sekundo, ko gledam v ogledalu svoj trebuh, ki si ni več podoben. Pa se oglasi Hana in sploh ni več pomembno.

L.p.

Tea

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   trebušnjaki
28.10.2004 9:42:38   
Lenny
Uf, ti si pa pridna! Res je, po kakšnem mesecu se pozna. Jaz sem hitro začela z njimi, še pred prvim pregledom pri G, pa sem bila potem kmalu ponosna na raven trebušček. Zdaj pa nisem tako disciplinirana, ene 3xtedensko pa se vseeno spravim zraven. Večkrat z obremenitvijo, ker se mali vključi v akcijo :)-
Poskusite vztrajati, se splača!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   trebušnjaki
28.10.2004 9:59:03   
mammika
Joj jaz če bi jih naredila 300 naenkrat bi pomoje umrla....:)-:)-Kako naj jih pa nardim 300'???uh matr:)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   trebušnjaki
28.10.2004 10:02:24   
Anonimen
Ja, pa dobro albina, ti si itak malo čudna (se hecam). Drugače pa mislim, da je še najbolje, da se človek prijavi v kakšno organizirano vadbo, takrat je vsaj "prisiljen" iti in zares nekaj počne. Če čas dopušča, seveda...

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   trebušnjaki
28.10.2004 11:11:18   
Pupica
Jutri lorelei, jutri!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   trebušnjaki
28.10.2004 11:23:12   
puncica
Jaz sem pa ponosna nase, saj sem se končn spravla za eno uro na aerobiko, bravo jaz:bravo:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   trebušnjaki
28.10.2004 11:39:56   
TARA in MAJ
da bi naredila 300 trebučnjakov pa mene bi pobral:)-sem se vpisala v fitnes tako da nasledni teden začnem kupila pa sem si tudi orbitrek in upam da bom imela voljo saj moram zgubizi še nekaj kg. PA LEP POZDRAV IN VELIKO TREBUŠNJAKOV;)300:)-:)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   trebušnjaki
28.10.2004 14:28:08   
Marči
Pri meni velja isto pravilo, bom pa jutri in še nisem dočakala tistega jutrišnjega dne. Pa je od poroda že minilo skoraj 10 mesecev.
Madonca, se bom pa morala začeti malo kontrolirati. Bušek mi še kar ostaja.:((

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   trebušnjaki
28.10.2004 22:18:46   
Urša
Enako Marči. :)-:)-:)- Jutri!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   trebušnjaki
28.10.2004 22:31:46   
NinaŠ
Jaz prelagam že 7 mesecev in pol...

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   trebušnjaki
28.10.2004 22:53:58   
Pepa-2
Tudi jaz jutri...:)
Boste pisale o številkah, ki so lahko za začetek dvomestne... lp
:sloncek:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?