|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj pa zelena solata?
7.6.2007 21:22:53   
MwaBwa
user posted image user posted image In kako naj bo pripravljena? Zelo razredčen domač jabolčni kis, kapljica olivnega olja? A mislite, da pri 7,5 mesecih že lahko? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj pa zelena solata?
7.6.2007 22:23:17   
Mehičanka
Pri 7 mesecih je naša na vsak način hotela jesti solato. Začinjena je bila s soljo, bučnim oljem in vinskim kisom. Vse je bilo OK.

(odgovor članu MwaBwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2007 8:51:24   
ribica.

Brez skrbi lahko je, ravno tako kot ti.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2007 20:27:02   
majas
In kako jo pripravite da se ji en zaleti... hm... 

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2007 21:49:18   
Anonimen
Majas, to tudi mene zanima...a jo čisto na majhno narežete...bomo poskusili v prihodnjih dneh...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2007 21:52:10   
maca24
Jaz sem mu jo dala komaj pri 14 mesecih, prej nisem upala. Pa je sploh noče, jo kar ven spljuva.user posted image

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2007 22:37:48   
Mehičanka
Solato začinim, včasih dodam fižol ali pa kuruzo, vse skupaj dam v mini ročni mikser in solato tako čisto na drobno naseckam.

Ali pa ji ponudim kar listič solate in ga potem postopoma pogrize - ima namreč že 8 zobkov.

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2007 13:17:00   
3T
IZVIRNO SPOROČILO: majas

In kako jo pripravite da se ji en zaleti... hm... 

Tudi mene to zanima, jaz si ne predstavljam kako jejo solato, če še nimajo zobkov, sklepam, da miksate.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2007 8:44:02   
Sandra*
Pri nas je star 10 mesecev, pa se mu solata gravža, sam pači se in tut ust noče odpret.  Tako, da s solato mi še čakamo.

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2007 9:21:38   
MwaBwa
Mogoče je pa zato bolje prej začet, ker pravijo, da naj se otrok čimprej navadi na čimveč okusov user posted image  Jo pa seveda zmiksaš.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2007 9:24:53   
Anonimen
moje sta ble kr hit navdušene nad soalto. nič je nisem sekljala, kar listek iz naše sklede v roko pa sta mal lizale mal grizle mal ven pluvale, mal pa dol pojedle. al pa napičiš mali košček solate skupaj s kakim krompirjem pa lžje poje. če sem samo solato dajala sem pa gledala da je bolj hrustljavi del solate ne čist tisti tanki list na koncu. tako sta imele možnost bolj zgrist.

(odgovor članu MwaBwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

POSVOJITEV
agnes

Ali bi posvojili otroka?

Ne. (16%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (12%)

Da, ampak se moj partner/partnerica ne strinja. (4%)

Da, če bi bilo dolgoletno zdravljenje neplodnosti neuspešno. (60%)

Da, v prihodnosti nameravam posvojiti otorka. (7%)

Da, to sem že storil/storila. (1%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!