|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbeči izpuščaji po trebuhu
7.6.2007 19:49:17   
lasekP
Hoj!

Sem v 28. tednu nosečnosti in po podlahteh, trebuhu in ledvenem delu hrbta so se mi naredili izpuščaji rdeče barve, ki srbijo. Ker je nečak pred tednom dni staknil vodene koze (norice) in sem bila seveda v stiku z njim me je zagrabila panika, saj sem imela vsak dan več izpuščajev. Včeraj sem odšla pod nujno na infekcijski oddelek, kjer so me pregledali in vzeli kri ter jo poslali v LJ na preiskave. Danes sem izvedela, da niso vodene koze, da pa bi bilo pametno, da se pokažem kakšnemu dermatologu.

Problem je v tem, da nihče noče nič povedat kaj bo z mojo bebico, bo zdrava ali ne in da grem nasledni teden NA MORJE. In kako naj pridem v tako kratkem času do dermatologa, ki v našem kraju dela samo 1x tedensko??????

Ali katera ve, če se lahko kopam, izpostavljam soncu, mažem s kremo,...?
Kdaj bodo izginili ti grdi izpuščaji? :...Bom imela grdi trebuhuser posted image ........

PROSIM VSE, KI STE PREBOLELE KAJ PODOBNEGA, dami zaupate svoje izkušnje.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 8.6.2007 15:01:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SRBEČI IZPUŠČAJI PO TREBUHU
7.6.2007 21:37:16   
tinaaja
Pojdi drugam samoplacnisko, ce ne gre drugace. Ne igraj se s spuscaji in soncem in kremami.  Jaz brez pregleda na morej ne bi sla, vsaj do osebne zdravnice pojdi pa naj ona morda kam poklice.

(odgovor članu lasekP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2007 7:48:13   
DEBELUŠKA30
Živjo LasekP,
sem lahko rečem že v 16-em tednu in sem teden dni nazaj imela podobne izpuščaje in sicer take male rdeče pikice, sam da mene niso srbele, kar osebna zdravnica ni mogla verjet. Na dotik je bila koža po tem mestu hrapava, neznam ti povedat, kot bi bila valovita. Izpuščaje sem imela od dlani do komolca po notranji strani, malo niže od pazduhe proti komolcu, ravno tako po notranji strani in seveda največ po trebuhu, pa ne po sami sredini ampak proti zunanjim stranem, na obeh straneh!
Sem pa takoj ob zanositvi dobil alergijo po dlaneh, tako da sem po "vezi" obiskala dermatologa, pa mi ni znal povedat od česa je, dala mi je kremo (pa se zdaj ne spomnim  imena te kreme-sem v službi) in mi je kar pomagala po dlaneh!
Ko pa sem opazila te izpuščaje po telesu se 10 dni nisem z ničemer mazala ampak pazila na prehrano, pa ni bilo nič boljše, sem se pa kar s to kremo namazala zelo na rahlo na prizadetih mestih in je bilo takoj naslednji dan za 70% bolje, čez dan ali dva pa  je popolnoma izginilo!
Osebna z. mi pa je dala nekakšne tabletke proti alergiji, ki naj jih vzamem v skrajni sili, sam jih nisem jemala, ni bilo nato potrebe!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2007 8:27:43   
popi
Po trebuhu sicer ne,sem pa imela neke čudne lise po nogahin rokah.Srbelo me je kot sam user posted image .To je bilo v drugi nosečnosti in je tudi več ali manj kar se spomnim od nje.Da je srbelo,spraskala sem se vsak dan do krvi.
Poslali so me k dermatologu,naredili vse preiskave....
Po porodu je vse izginilo.Kot je prišlo tako je odšlo.Samo kožo sem morala še nekaj let negovat,da si je opomogla.
No,dermatologi pa drugače redkokdaj kaj ugotovijo.Soncu pa se ne izpostavljaj preveč tako ali drugače.Kremo pa nanašaj po občutku.Meni je dobro dela...
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

(odgovor članu lasekP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2007 8:53:40   
lasekP
Najlepša hvala vsem, ki ste se oglasile in mi res pomagale ter vlile nekaj optimizmauser posted image user posted image

Zdaj grem do maminega zdravnika, da mi bo vsaj napotnico priskrbel za dermatologa, ker mi je nek drug zdravnik, ki nadomešča mojo zdravnico ni hotel napisati.

Upam, da bom dobila kaj za namazat, da bo bolje, ....drugače ne vem kaj bomuser posted image
Me skrbi za mojo pikico in zame......user posted image

Debeluška30, HVALA. Imam enake simptome kot ti, le da imam izpuščaje po celem trebuhu.  Bi se dalo izbrskat ime kreme, tablet,..... za skrajno silo?user posted image ?

Hitim, da ne zamudim............

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2007 14:35:26   
DEBELUŠKA30
LasekP sporočam ti ime kreme s katero sem se mazala: Advantan mazilo,
ter tabletke, ki jih nisem še jemala, mi jih je pa os.zdr. predpisala: Claritine 10mg!

Posvetuj se z zdravnikom pred vsako uporabo, lep vikend!

(odgovor članu lasekP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2007 8:50:27   
lasekP
Debeluška30, hvala za ime kreme, grem v lekarno vprašat, če se dobi na recept, ker pri zdravnikih pač ne dobiš napotnice.

Če druga ne, pravijo da če ne bo slabše lahko grem na morje.user posted image

Lep pozdrav vsem, ki ste mi pomagale!!user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?