madela -> RE: Nova nagradna igra Nivea Baby! (1.7.2007 19:47:28)
|
Pa,še bom jaz napisala našo najnovejšo dogodivščino. Čez vikend smo se odpravili v Avstrijo na izlet,seveda brez kake kreme za zaščito,ker se je kazalo bolj slabo vreme. Ko prispemo do cilja in stopimo iz avta,pa buh-vročina nas je kar dušila. Sem rekla,da bomo mogli na našega 8-mesečnika malo popazit,da ga ne opeče sonce. Z vozičkom se ga kolikor se je dalo obračala vstran od sonca,pa je kljub temu postajal vedno bolj rdeč. Pa ga za silo pokrijem z tetra pleničko,ki je kar hitro pristala na tleh. Gledam in živčkam,kaj mi je za storiti in mu lepo nataknem moja sončna očala,da sem mu zaščitila očke(super,da sem imela očala na vrvici,da sem mu jih lepo privezala,da so ostale na mestu) Druga zadeva,ki se mi je zdela nujne zaščite so bile bose nogice. In ker ni bilo drugega sem revčku nataknila zoknčke.Tako smo potem preživeli ostanek dneva,sicer bolj v senci,ampak vročina je bila kar huda. Ko smo prispeli v Slovenijo se kar letela v dežurno lekarno,da so mi dali nekaj za opekline,oziroma vzdraženo kožo. No očala in zoknčki so pustili kar lepe obrise,saj so se kar lepo videle črte,ampak jih je malček odnesel brez opeklin. O maminih tegobah pa raje ne bi,sem še par dni skor sedečki spala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|